2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی چیزی دیدم چندوقت پیش که 

آدمایی که خودشونو دوست دارن ، مردا کمتر میرن سمتشون ! 

میدونی چرا ؟ گفتی سرسنگینی ... منم همینم .. اولا روزگاری شده که لقمه آماده میخان . یعنی اول همه جاتو باید ببینن ، چند مدت شایدم چند سال باهات باشن تهش ببینن میخانت یا نه ول معطلی ... 

بعدم وقتی اینهمه دختر ولنگ و باز با نیمتنه و اینا تو خیابون میبینن ، دنبال عشقو حالن میرن سنت اونا تهشم یکیشونو میگیرن ... خدا برا هممون خوش بخواد الهی 

تنهایی اصلا حال خوشی نیس و فقط مختص خداست . الهی خدا همه رو مزدوج کنه با خوشبختی و عشق دوطرفه ......

ببین صادقانه واست میگم 

مهمترین عامل جذب دیگران،اخلاق و فن بیان شماست.... ما دو تا مجرد ۳۵و‌۴۲ساله داریم تو فامیل ، یُبس و خشک اند،،، مهربون و احساساتی نیستن.... حتی من که از خدامه شوهر کنند نمی‌تونم جایی ازشون تعریف کنم و خواستگار واسشون جور کنم، اگر بگم خوش اخلاقن دروغ گفتم... برو مشاوره ،روی اخلاق و نحوه ارتباط خودت با ادم ها کار کن

این خیلی خوبه که همین که هستی باشه ولی باید غرورتو کنترل کنی هرچیزی بیش از حدش ضرره

فک کنم ب ضرر رسیده😂

راستش هنو احساس نکردم یه چیزی بالاتر از غرور هم وجود داشته باشه