2777
2789
عنوان

بابام گفت بوسم نکن

379 بازدید | 20 پست

😐😐😐

بعد سریال پایتخت گفتم بابا میزاری بوست کنم؟

من خودمو خیلی برا بابام لوس میکنم و خب بابامم چیزی نمیگه

همینجور با خنده و شوخی داشتم میگفتم یهو گفت نه نمیخام

منم یهو لال شدم 

من حتی بابامو تاحالا بغل نکردم سالی یبار بزور بوس میکردم اونم گفت نه 😐 دیگه به بابام هیچی نمیگم 

خیلی قربون صدقه اش میرم شاید ازم خوشش نمیاد دیگه

اگه شبیهش نبودم میگفتم از تو جوب پیدام کردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعضیا خفتین 

مثل خانواده خودم. محبت کلامی و فیزیکی خیلی برام مهمه ولی خانوادم اصلا. همشون سالی یه بار عید یه عید همو بغل می‌کنن. به منم همیشه میگن نچسب بهم.

ولی خب ناراحت نمیشم مدلشونه دیگه 

😐😐😐من از سرتا پای بابامو میبوسم

آخه فقط من نیست ۳ تاییم و یه سره از سر و کولش بالا میریم بنده خدا هیچی نمیگه

فکر کن داره حرف جدی میزنه یکی از گردنش آویزونه یکی پاشو بوس میکنه یکی موهای دستشو‌شونه میکنه 😐🤦‍♀️

وای من و مامانمم ارتباط فیزیکی نداریم امروز دراز بود دستشو زد رو لپم من خیلییی تعجب کردم 

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂

بیشتر ببینید