2777
2789

دیگ خسته شدم اصلا خواب نداره روزا نمیخوابونم ک شبا زود بخوابه ده میخوابه هر یکساعت دوساعت بیدار میشه آب می‌خواد اصلا دیگ خواب راحت ندارم از صبح باهاشم خسته میشم  شباام نمیزاره بخوابم خیلی ام شلوغه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر.

چون خواب  براش لازمه .  و اگه تواب و استراحت کافی نداشته باشه  برای خودشم ضرر داره 

یا قمقمه بخر پر اب کن . بزار کنارش

بلن شه خودش بخوره .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بذار روزا بخوابه خودت هم کنارش بخواب.گاهی وقتی در طی روز بچه خوابش میاد نمیذاری بخوابه بچه بدقلق و بدخواب میشه.الان این موقع گوشی دستته نور بخوره ب چشش بیدار میشه.گوشیت رو خاموش کن بخواب.

بذار روزا بخوابه خودت هم کنارش بخواب.گاهی وقتی در طی روز بچه خوابش میاد نمیذاری بخوابه بچه بدقلق و ب ...

اخه روزا میخوابه شب دیگ تا دیر وقت بیداره نمیخوابه شوهرم صبح ساعت پنج میره سرکار باید اینم زود بخوابه من از خدامه روزا بخوابونم ولی نمیشه

ببرش دکتر.چون خواب براش لازمه . و اگه تواب و استراحت کافی نداشته باشه برای خودشم ضرر داره یا قمقم ...

میخوام بدونم همه بچه هااینجورن این باید الان تا صبح بگیره بخوابه چون روز هم نمیخوابه ولی همش بیدار میشه 

پسرمنم همینه مثلاامروزظهرنخوابیده شب ساعت ۱۱خوابیدمن دیگه هیچ انرژی ندارم😥😥😥

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

میخوام بدونم همه بچه هااینجورن این باید الان تا صبح بگیره بخوابه چون روز هم نمیخوابه ولی همش بیدار م ...

نه . بچه من اونطور بود. بردم دکتر. شربت خواب داد. یه مدت خورد 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وای خدا همش میگم مادربوذن چقدر سخته پس اونا ک سه تا یا دوتا بچه کوچیک دارن چیکاز میکنن 

چند سالشه هعی میگفتم بزرگ بشه راحت میشم تا صبح میخوابه منم میخوابم ولی هنوز شبابیدار میشه الان سه سال نیم شده 

وای خدا همش میگم مادربوذن چقدر سخته پس اونا ک سه تا یا دوتا بچه کوچیک دارن چیکاز میکنن

بچشون مثل مانیست آرومن😂

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

اخه روزا میخوابه شب دیگ تا دیر وقت بیداره نمیخوابه شوهرم صبح ساعت پنج میره سرکار باید اینم زود بخواب ...

بچت بدخواب شده.بچه منم موقع خواب چند بار میره دستشویی باز آب میخواد.ولی بعدش میخوابه.

چند سالشه هعی میگفتم بزرگ بشه راحت میشم تا صبح میخوابه منم میخوابم ولی هنوز شبابیدار میشه الان سه سا ...

پسرمنم ۳سال و۷ماهشه