2777
2789
عنوان

معنی این حرف چیه

93 بازدید | 11 پست

امروز من تنهایی پیتزا خوردم ۱۸۰ دادم با پول شوهر بعد رفتم خونه مامانم غذا گشید بخورم گفتم خوردم پرسیدن منم گفتم قیمتم پرسیدن بعد بابام میگه ادم باید قدرپولشو بدونه ی زمانی بهت مالی ازم رسید نباید بفروشی بخوریش باید یاد بگیری گشنه بمونی منم تو ی ماه ی بار خودمو مهمون میکنم بعد خواهرم هی میره کافی شاپ بابام پول میزنه حسابش خرید میکنه بعد میاد شماره کلرت میده بزن به اون نمیگه جالب نیومد برام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدشم میبینی اینطوریه کلا دیگه راجع به این مسئله بهشون آمار نده

چرا من تا ی چیز میخرم اینجوره ولی خواهرم دنیا رو میخره میخوره کیف میکنه با پول بابا چیزی نمیگه عه تازه به مامانم گفته فرش کهنه ۲۰ سالشونو من ببرم من که فرش خریدم دوس ندارم بهم مث بی ارزش نگا کنن

گفتن بخور گفتم خوردم مامانمم پرسید همیشه اینجور حرف میزنیم گفتم شوک شدیم از حرفش

ب منم میگن پولای شوهرتو خرج میکنی یه دفعه جلو شوهرم گفتن اونم گفت من برا دختره خودتون پول درمیارم خودش هرجور بخواد خرج میکنه . دیگه چیزی نگفتن