2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همینطور

جدای اون تو محل کارم خانومی بود که وحشی بود اما من خیلی رفتارم با کارکنا محترمانه بود و با ادب تمام با اون زن هم برخورد میکردم اما منو از همه بیشتر اذیت میکرد 

فکنم بلانسبت مردم ما ظرفیت آدمای با شخصیت رو ندارن تا یکی رو ببینن که سلیطه نیست تو کلام و رفتار تمام عقده هاشونو اونجا خالی میکنن

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
منم همینطورجدای اون تو محل کارم خانومی بود که وحشی بود اما من خیلی رفتارم با کارکنا محترمانه بود و ب ...

دقیقا 

من اصلا کاری باهاشون نداشتم شروع سال تحصیلی چند هفته نرفتم مدرسه تا روی نفسشون رو نبینم روزی که رفتم دیدم بچه های جدید هم با من دشمن هستن و حرف از کتک میزدن

وافکنم ویروسی شدن همشون

نمی دونم خیلی ناراحتم 

میدونی ناراحت بیشتر چی میشم؟ تو مدرسه نمیشد جوابشون رو داد و ولی بیرون مدرسه من دعوا کردم ولی تو مدرسه نشد و خیلی حاضر جواب بودن و بدبختی مدرسه رو تغییر دادم نشد برم بگم چه میدونم خدا لعنتتون کنه یا هرچی پشت من گفتید خودتونید

نمی دونم خیلی ناراحتم میدونی ناراحت بیشتر چی میشم؟ تو مدرسه نمیشد جوابشون رو داد و ولی بیرون مدرسه م ...

منم مدرسه مو عوض کردم و باعث شد هر صبح خیلی زود بیدار شم همیشه... همیشه مشکل سرویس داشتم و استرس 

نگران نباش همش میگذره روی رشد فردیت و ارتباط با آدمای سالم تمرکز کن. 

منم مدرسه مو عوض کردم و باعث شد هر صبح خیلی زود بیدار شم همیشه... همیشه مشکل سرویس داشتم و استرس نگر ...

الان منن دردسترس دارم برای نهایی مجبورم برم منطقه های خیلی بالاتر 

نمی دونم خیلی ناراحتم میدونی ناراحت بیشتر چی میشم؟ تو مدرسه نمیشد جوابشون رو داد و ولی بیرون مدرسه م ...

دریا به دهن سگ نجس نمیشه 

از حیوانات غیر ازینم نمیشه انتظار داشت لولشون پایینه 

وقتی از کنار طویله رد میشی  انتظارشنیدن  مع و بع و پارس سگهارو داشته باش جز اینم انتظار نمیره.