2777
2789

قضیه اینه همسر دایی کوچیکم احترام سرش نمیشه، کوچیک ترین دعوایی که با داییم داشته باشه میاد خونه بابا بزرگم به ما فحش میده ، تو کوچه عین ارازل عربده میکشه . یکی از دایی هام با زنش از پدربزرگم هم مراقبت میکنن هم باهاش زندگی میکنن. خالم هم جدا شده طبقه پایین خونه آقاجونم زندگی میکنه. بعد آخرین دعوا که زنداییم به پدربزرگم هم فحش داد ، خالم به مامانم گفت که به برادرمان بگیم وقتی زنش حرمت نگه نمیداره دیگه نیاد خونه اقاجون . مامانم هم به داییم گفت البته نگفت که خواهرم میگه. حاله بعد دو ماه ، خالم پاشده با داییم و زنداییم رفته پیک نیک 😐با کسی که به پدرش فحش داده رفته پیک نیک . آخه من سرم رو کجا بکوبم . داییم هم این ور اون ور میره میگه خواهر بزرگم( یعنی مامانم)هی میگه زنت رو نیار خونه اقاجون در حالی که اهالی اون خونه مشکلی ندارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو سرت رو جایی نکوب خودشون میدونن خودتو بکش کنار و فکر اعصاب و روان خودت باش

نمیدونی مامانم چه قدر ناراحت شده. میگه منو میدازن وسط بعد خودشون عشق و حال میکنن.

دایی ات برای خانواده اش ارزش قائل نیست

مادر شما پدر و مادرشو دوست داشته از طرف خودش گفته

منم بودم همین کارو می کردم اگر پدر مادرشون براشون مهم نیست این بار ب پدر و مادرم تذکر میدادم 

ولشون کن تحفه‌ها روهرکی بیشتر بهشون فحش بده و احترام نگه نداره رو می‌ذارن رو سرشون

دقیقا همینه . داییم یه سری برا خالم یه حوله کوچیک خریده بود ، زنداییم با پدرش پاشد اومد خونه اقاجون گفت شوهرم هر چی برام می‌خره جفتش رو برا خواهرش هم میخره مگه ما پول مفت داریم بدیم به خواهر شما. خدا به سر شاهده فقط همون یدونه حوله بود اونم واسه جبران اینکه خالم چهار هفته از زنداییم مراقبت کرده بود چون بچه ش سقط شده بود

دایی ات برای خانواده اش ارزش قائل نیستمادر شما پدر و مادرشو دوست داشته از طرف خودش گفتهمنم بودم همین ...

آقاجون بی چاره زمین گیره ، نمیتونه صحبت کنه یا تکون بخوره. کاری ازش برنمیاد