2777
2789
عنوان

یه بنده خدایی منو بغل میکنه خیلی بوی بد عرق میده نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 67 پست
هر وقت میدونی میخوایی ببینیش انقدر به خودت ادکلن و عطر بزن تا بوی عرق اونو نفهمی😎

برعکس بوی هردو قاطی میشه یه چندش میزنه بیرون 

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

من روزی یه بار میرم بیشتر وقتشو ندارم واقعامام استفاده کردی؟ من اوایل روم تاثیر داشت بو نمیگرفتم ولی ...

اره کردم قبلا اسپری میزدم یکم بهتر بود چن ساعتی خوشبو بودم الان مام میزنم انگاااار نه انگار

باز جوش شیرین بهتره. حلوی عرق رو نمیگیره عرق میکنی اما بدون بو. در حد ۵ ۶ ساعت عالیه اما بعدش هم خودم بو میگیرم هم لباس

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

واقعا؟آخه چرا اینطور میشید چقدرسخت واقعامن خودمم زیادعرق میکنم امااینکه هروقت بخوام برم بیرون دوش بگ ...

نمیدونم.. عرق اونقدرا زیاد نیست ولی همون یه قطره اش واسه یک کیلومتر بو کافیه!شاید بعد ها برم سراغ طب سنتی و در نهایت بوتاکس

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

دیگه درین حد؟پس چرا بقیه اعضای خانواده نمیشن؟آخه آدمیزاد مگه میشه خوردن ادویه و سیر و عذای تندشو کن ...

بعضی بدنا به نسبت بقیه بیشتر بو میگیرن

اره دقیقا من بخاطر بو این چیزا رو نمیخورم

اطرافمم دقت کردم هر کی اینجور غذاها زیاد مصرف میکنه بیشتر بو میده مخصوصا سیر که حتی یه حبه هم بخوری تا دو روز از بدن و دهن و دستشویی بوش میاد

Off

اره عزیزم زمانی که میری بیرون بزن بعد استحمام الان که هوا گرم ترم میشه خودتم اذیت میشی

نه تو خونه راحتم مدام خودمو میشورم 

فقط همین که لباس بو بگیره و مجبور شم عوص کنم تند تند سخته

نمیدونم.. عرق اونقدرا زیاد نیست ولی همون یه قطره اش واسه یک کیلومتر بو کافیه!شاید بعد ها برم سراغ طب ...

آره بنظرم حتما برو اول سراغ طب سنتی اگه درست نشد راه حل دوم انشالله مشکلت زودحل بشه واقعاسخته 

نه تو خونه راحتم مدام خودمو میشورم فقط همین که لباس بو بگیره و مجبور شم عوص کنم تند تند سخته

الهی

واقعا چیز سختیه

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
بعضی بدنا به نسبت بقیه بیشتر بو میگیرناره دقیقا من بخاطر بو این چیزا رو نمیخورماطرافمم دقت کردم هر ک ...

😂،خب آشپزی و خرید خونه و اینا به عهده من نیست هر چی جلوم بذارن میخورم دیگه..

آره بنظرم حتما برو اول سراغ طب سنتی اگه درست نشد راه حل دوم انشالله مشکلت زودحل بشه واقعاسخته

فداتشم مهربون

الان راحتم خونه ام بعد ها اگه برم دانشگاه و خوابگاه خب اذیت میشم و طرد طبیعتا

خدارو شکر که تجربه نکردی،ان شاا... بعد از اینم تجربه نکنیخیلی دردناکه جوری که نمیتونی دستت رو تکون ب ...

🥲🥲🥲ایخدا

عزیزم میگن باعث عده میشه شما چن وقته استفاده میکنی؟علائمی نداری؟بعد اینکه بدون بادی اسپلش بزنم چی می ...

نه هیچی نشده 

فقط پارسال تابستون عرق سوز بودم این پناد جاشو قرمز کرد 

رفتم پماد ۳ گانه خریدم ( بتامتازون + موپیروسین + کلوتریمازون ) باهم قاطی کردم اول با کمی شامپو بچه شستم خشک کردم پماد سه گانه مالیدم از روش پماد زینک 

پماد ۳ گانه بالایی عالیه برای رفع التهاب و اینا ( مخصوصا پویت نوزاد و کودک عرق سوز و ادار سوز نیشه عالیه