2777
2789
عنوان

ختومات مجرب برای خانه دار شدن

297 بازدید | 19 پست

💜💜💜  ۷ شنبه ( از صبح شنبه تا اذان ظهر شنبه ) 

۷ شنبه روضه ی جناب مسلم بن عقیل علیه السلان را در خانه گوش کنید به تنهایی ( یا با اعضای خونه ) 

در خانه ای که مستاجر هستید یا اینکه خانه دارید ولی میخوایید بزرگتر بشه ( یا ۲ تا بشه ) 

۶ شنبه پشت سر هم در خانه روضه را گوش دهید رو به قبله ؛ شنبه ی هفتم را گرو نگه دارید وقتی به خانه ی جدید رفتید آنجا تا ظهر شنبه گوش کنید و شنبه ی هفتم شیرینی پخش کنید 

احتمال زیاد حاجت میده 

چون ایشون برای نجات جونشون به خانه ای پناهنده شدن 

من مداحی حاج محمود کریمی رو دانلود کردم ( ۸ دقیقه س ) ولی ۹۰ درصد از مسلم میخونه ؛ بقیه ی مادحین قر و قاطی از همه ی عاشورائیان میخونن .

💜💜💜 آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون ( وَ قُلْ رَّبِّ اَنْزِلْنِى مُنْزَلاً مُبَارَکاً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْمُنْزِلین ) 

به مدت ۴۰ روز بعد از نماز صبح به تعداد ۷۰ بار و سپس ۱۴ بار ذکر یا جواد الائمه ادرکنی 

( در صورت تمایل بعد از سایر نمازهای روزانه هم ۲۹ بار آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون خونده بشه ) 

فقط اولین شنبه ای که میخوای انجام بدی : روز نحس نباشه و پریود هم نباش از شنبه های بعدی مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشه 

ذکر آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون : اولین روزی که میخوای انجام بدی روز نحس نباشه و از روز دوم تا آخر چله مهم نیست روز نحس باشه ( وقتایی که عذر سرعی دارید بدون نماز در وقت اذان انجام بشه ) 

روز نحس ایناس : 

*** روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه ) : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال مثلا ۱۴۰۴ ( تو گوگل هست و ۲ تا عکس داره : یه عکس : ورود قمر به برج عقرب ؛؛؛؛؛ یه عکس : ورود قمر به صورت فلکی عقرب [ ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ] 

*** روز محاقِ ماه (( ۳ روز آخر ماه قمری : مثلاً اگه فلان ماه قمری ۲۹ روزه : شب ۲۷ ام ،،، ۲۷ و ۸ و ۲۹ ؛؛؛؛؛ اگه ۳۰ روزه : شب ۲۸ ام ،،، ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ )) 

*** روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

*** روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن 

سوره ها و اعمال دیگه هم تو گوگل دیدم ولی من این ۲ تا شنیده بودم 

من حساب بانکیام خالیه 

پول و طلا اینام ندارم کارمندم نیستم برم وام بگیرم کسی هم کمکم نمیکنه 

گفتم برم استخاره بگیرم پیش یه ملا که استخاره هاش  واقعاً درست در میاد اگه جواب استخاره بیفایده اومد زحمت بیهوده نکشم 

برای اولی نیت کردم ( روضه ی جناب مسلم علیه السلام ) گفت زحمت داره استقامت داشه باشه خیلی خوبه حتماً برو دنبالش

برای دوم ( آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون ) نیت کردم ۴۰ روز انجام بده اینم همون نتیجه اومد 

گفت هر دوشون خوبن مخصوصاً نیت برای اولی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبید میشه درخواست دوستیمو قبول کنید یه سوال داشتم ازتون گفتم شاید بتونین راهنماییم کنید 🌹

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨

سلام عزیزم خوبیبرای بازگشت معشوق چی بخونیم

سلام 

بیفایده س من انجام دادم ولی پسره از بین همه ی معشوقام بدتدین و سیاه ترین انتخاب بوده و هست 

باید در طالع و قسمت هم باشن 

نمیدونم منو یادته یا نهقبلا واسم طالع رو دیدی و گفتی توی طالع هم هستیم اما عاقبتش طلاقه فکر کنمزیاد ...

یادم اومد 

۱۰۰ درصدی در طالع هم نیستین 

در ستاره ی عشق لوح فراق اومد و خواسته ناخواسته به متارکه میرسه 

زن دومم ( بلکم سوم ) هم تو طالعش هست اگرم زن عقدی نگیره کارش خیانت با زنان و دختران هست و چندان سازگاری با همسرش ندارد ( و این شخص ۲ بار ازدواج میکند )