2777
2789
عنوان

من اگر گروگانم بگیرنم شوهرم میگه مال خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 73 پست
والا میترسیم برای شوهر خالیم البته اینجوری ناز کنمبرگرده بهم بگه دست و پاچلفتی و فلان و بهمان

دیگه وقتی از اول قهرمان بازی در اوردیم بعد این همه سال میخوای درستشون کنیم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بهش ناراحتیت رو بگو... مردا تا نگی نمیفهمن.... ببین مردا مثا بچه ان.... یه بار مادرشون تربیت شون میکنه... یه بار زنشون باید تربیت کنه... 😐

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بعضی مردا نفهمن که شانس ماست دقیقا با فهماشون نصیب خواهرشوهرامون میشن ..البته اینکه ما ناز کردن هم ب ...

حالا شما به خواهر شوهراا چیکار داری سهم شمارو که نگرفتن.

همچنین شما اسی جون✨️

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

بهش ناراحتیت رو بگو... مردا تا نگی نمیفهمن.... ببین مردا مثا بچه ان.... یه بار مادرشون تربیت شون میک ...

نه شوهر من جنبه نداره طاقچه بالا میندازه باید غیر مستقیم حالیش کنیم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
نه شوهر من جنبه نداره طاقچه بالا میندازه باید غیر مستقیم حالیش کنیم

شما بهتر میشناسیدش... با هر روشی که میشناسی بهش بگو

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

چقد سخت میگیری اسی و هم نظر های اسی

به قول خودت مگه نمیگی هیچیت نمیشه؟ینی مراقبی تجربه داری حواست جمعه! و تجربه افتادن نداشتی. خ شوهر بدبخت بذا ملخشو بگیره خوش بگذرونه توام به راهت برو کنارش،حالا دستتو بگیره تو دستش چه اتفاقی میفته؟تو نه بهش نیاز نداری

حالا اگر در کل فک میکنی نسبت بهت بی اهمیته بحثش جداست

خواهرشوهر و همسرش هم مدلشون همونه دیگه!اینطوری خوشن

شما بخ قول خودت از اول مدلت این نبوده حالا دیدی شوهر اون اخلاقش اینطوریه میگی چرا شوهرم تو کوه پشت سرشو نگاه نکرده

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

منم اینجوری برعکس جاریم یجوریه نشون میده انگار الان میفته میشکنه همه هم هواشو دارن .ولی من جون سگ دارم میشینم پشت ماشین ویراژ میدم پاش بیفته دعوام میکنم با اینکه ریزه میزه هستم حالم از زنهای ضعیف و محتاج به هم میخوره

خب شاید در ظاهر حواسش نیس 

من فاطمه م  اهل یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم 🥹 توی ده باصفا کنار تموم فامیل زندگی میکنم ،سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، درونگرام، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت  ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا 😁 تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی 💚🎀🫀

بیشتر ببینید
منم اینجوری برعکس جاریم یجوریه نشون میده انگار الان میفته میشکنه همه هم هواشو دارن .ولی من جون سگ دا ...

منم مثل خودتم دقیقا 

بیشتر ببینید