2777
2789
عنوان

خاله ی شوهرم میخواد با ما بره مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه بهانه ای بیار .‌مثلا رگ کمرت یا پات خدا نکرده گرفته. ‌شلان شلان راه برو

تا کی با بهونه سر کنه؟ باید جوری رفتار کنه ک به خودشون اجازه ندن واسشون تصمیم بگیرن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

برو مشهد .کاری بهشون نداشته باش.

حرف دراوردن زیاده .وقتی باهاشون‌کل کل نکنی زیاد صحبت نکنی حرف درنمیارند

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

بگید چیکار کنم

من باشم به خانواده ام هم میگند بیان .

به مامان بابات بگو اونا هم بیان جتما خونه شما .اینجوری حرف درست نمیشه 

.ولی هرکی برنامه ریخته اون قراره زور بگه .

پس بگو برنامه خانواده ام بوده با هم بریم 

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

میگی اینا نچسبند .

ماهم نچسب داریم .

واسه همین تا میتونیم با چیزای دیگه حواسمون را پرت میکنیم .

خوش میگذرونیم .

من باشم به خانواده ام هم میگند بیان .به مامان بابات بگو اونا هم بیان جتما خونه شما .اینجوری حرف درست ...

دقیقا،مشهدم هست ،میتونه بگه مامانم اینا خیلی دوست دأشتن برن مشهد ، اصلا شوهرت مهمونشون کنه ،یا میتونی یکی از وسیله های خونه رو بگی خرابه مجبور بشه بخره جیبش خالی بشه نتونین خرج کنید‌

میگی اینا نچسبند .ماهم نچسب داریم .واسه همین تا میتونیم با چیزای دیگه حواسمون را پرت میکنیم .خوش میگ ...

با اینکار از اصل موضوع خارج‌میشه که

اسی باید رک به شوهرش بگه چون خاله هات بی احترامی کردن من با اینا جایی نمیام

تا کی میخاد بپیچونتشون

امسال بهانه بیاره سال بعد باید بره

با اینکار از اصل موضوع خارج‌میشه کهاسی باید رک به شوهرش بگه چون خاله هات بی احترامی کردن من با اینا ...

عزیزم خوب اونجوری شوهرم تنها میره مشکل اینه که چون من پدرشوهر ندارم و خواهرشوهرم هفت سالشه شوهرم با وجود داداش بیست سالش باز خودشو مرد خونه تونا میدونه و میخواد ازشون مراقبت کنه هرجا ننش بره اونم میره