2777
2789
عنوان

این کارای بچگانه که پارتنرم کرده یعنی چی اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 41 پست
حودش مثلا پخته رفتار کرده؟بخدا اومده بود توی کلاس چشمش دنبال من میگشت که کجا نشستمبعد یهو وسط کلاس ش ...

هر کاری کرده در جواب کارهای خودت بوده.. نکنه انتظار داشتی لباس مشکی بپوشه و ریش بزاره و نوحه پخش کته و بشینه زااار بزنه تو کلاس. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

بیخیال شدنت ، اون فکر میکنه تو بیخیال شدی چرا فقط خودت و زاویه خودت رو میبینی؟ من خودم باشم یه دختر ...

خب باشه من بیخیال شدم

دیگه این رفتارا چیه از خودش نشون داده؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختری که بخواد بخاطر دیر سین زدن قهر کنه و 5 روز جوابت رو نده کنسله😐😂😂

رفتار شما بیشتر بچه گانه بود تا رفتار اون آقا

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

هر کاری کرده در جواب کارهای خودت بوده.. نکنه انتظار داشتی لباس مشکی بپوشه و ریش بزاره و نوحه پخش کته ...

من مگه گفتن عزا بگیره؟

این رفتاراش قشنگ از قصد بوده

خب باشه من بیخیال شدمدیگه این رفتارا چیه از خودش نشون داده؟

اونم ادمه میخواد با یکی دیگ بره تو رابطه از حایی هم ک تو حالشو گرفتی با کسی بره تو رابطه که تورو بسوزونه چه بهتر 😂 من معذرت میخوام ولی منطق پسرها اینه 

انسانم آرزوست 

من مگه گفتن عزا بگیره؟این رفتاراش قشنگ از قصد بوده

اره از قصد بوده در جواب اینکه به تلفن هاش جواب ندادی.. منم بودم همینکارو میکردم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

اونم ادمه میخواد با یکی دیگ بره تو رابطه از حایی هم ک تو حالشو گرفتی با کسی بره تو رابطه که تورو بسو ...

گفتم از اون دختری که من بدم میومد گرم گرفته

چون من حساس بودم روش

نگفتم رفته گفتم با اونی ک شما ازش خوشت نمیاد بره تو رابطه شمارو بسوزونه چه بهتر این ذهنیت اشه درست ب ...

خب یواشکیم میتونه این کارو بکنه

لازم نیست جا بزنه با رفتاراش

این کار بیشتر برای تحریک منه