2777
2789
عنوان

چی شد که اینقدر جامعه مسموم و سمی و بد شد واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 86 پست
۱۰ سال پیشم یادمه همین بود واقعااین تربیت های اشتباه نسل به نسل دارن منتقل میشنهیچ نسلی حاضر نیست تغ ...

دقیقا. منظور من هم نسل جدید نیست فقط امروز یک دهه ۴۰ بی تربیت و حسود دیدم که نگو و نپرس 

اتفاقا شاید حسادت در نسل های قبل تر هم بیشتر باشه و هی داره منتقل میشه این فرهنگ غلط

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درصد کمی به اقتصاد برمیگرده . 🤦🤦🤦خوشم میاد هنوز نمی‌دونید دور وبرتون چه خبره و مشکلات اقتصادی چه ...

من بالا هم گفتم درصد کمی به اقتصاد برمیگرده اما تاثیر خودش رو می گذاره 

اما من می بینم افراد ثروتمندی که به یک فقیر حسادت می کنند

مخصوصا مردها خیلی بد شدن 

واقعا دلیلش چیه نمیدونم؟

البته زن بد هم هستا ولی تعداد مردها بیشتره

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من بالا هم گفتم درصد کمی به اقتصاد برمیگرده اما تاثیر خودش رو می گذاره اما من می بینم افراد ثروتمندی ...

خب این چیزا که همیشه تاریخ بوده و هست 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید

به نظر من از یک طرف فاصله طبقاتی در این سالها خیلی بیشتر شده و از طرفی به خاطر دسترسی به سوشیال مدیا این اختلاف طبقاتی به وضوح قابل مشاهده هست. در نتیجه رقابت و چشم و هم چشمی ها هم بیشتر شده و همین فضای رقابتی ریشه حسادت و دشمنی هاست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دقیقن مردم از همه چیز ایراد میگیرناز سریال از نویسنده و... کلا تو ی تاپیک بزن تا بهت ثابت نکننن آدم ...

دقیقا موافقم.خیلی زیبا فرمودین 

یارو می بینی مرد یا زن ۶۰،۷۰ ساله با بچه ۵،۶ ساله هم مشکل تراشی می کنه!!

خیلی خیلی داستانش پیچیده ست

جرات بیانش رو ندارم بریزن سرم

فقط بدون اکثر مردم روحشون رو از دست دادن

بعد مسائل اقتصادی خیلی مهمه

فضای مجازی

همدلی ها کمتر شده

فقط رقابت 

برای چی؟ هیچ و پوچ... 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

وضعیت جامعه. هما حسودن، چشم دیدن خوشبختی کسی رو ندارند. هرکاری می کنند که دیگران پسرفت کنند

الان نوبت ما شده به خاطر همین بیشتر حسش می کنیم وگرنه مادرا و مادربزرگا هم تجربیات مشابه ما دارن.. من فکر می کنم آدم خوب وجود نداره آدم بدهم وجود نداره