2777
2789
عنوان

راستی بچه ها میدونید مرگ خیلی ب ما نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 39 پست
دوستان به قبر تنگ و تاریک و پر از مار و …هم فکر کنین. درسته جسم بعد از مرگ مثل لباس تن میمونه ولی خب ...

دیگ مهم. نیست بعد مرگ جسمم جونی نداره ک دردش بگیره

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

دیشب از۱۲شب تا۲صبح من بامرگ دست وپنجه نرم کردم ولی بخاطرپسرم نمیخوام فعلاتسلیم شم یه حس بدودردعجیب ت ...

عزیزدلم ب فکر بچت باش 

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها من از یه بزرگی شنیدم که میگفت مرگ یه نوع تبدیل شدنه 

مثل تبدیل شدنمون از منی و تخمک به جنین

یا تبدیل شدن از دوران جنینی و فضای رحم به نوزاد و ورود به این دنیا 

ما هر لحظه در حال تکامل هستیم 

فقط این خیلی مهمه که چی با خودمون از این دنیا میبریم اعمال خوب یا بد؟!!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
اخه منی ک ن بیرون میرم ک تصادف کنمن‌مریضی دارمچطور میخام بمیرم؟

دور از جونت! 

ولی مگه همه با مریضی و تصادف از دنیا میرن عزیزم؟!

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
دور از جونت! ولی مگه همه با مریضی و تصادف از دنیا میرن عزیزم؟!

پس با چی ب دنیا میرن عشقم

نوشته بود :ماهرسال از تاریخ روز مرگمون رد میشیم بدون اینکه اون روز و بشناسیم🥀

من دوس دارم امسال بمیرم

بچه ها من از یه بزرگی شنیدم که میگفت مرگ یه نوع تبدیل شدنه مثل تبدیل شدنمون از منی و تخمک به جنینیا ...

جالب بود

پس اون تبدیل شد

پس با چی ب دنیا میرن عشقم

گاهی یه هو بی دلیل 

یا پریدن یه حبه قند تو گلو یا.....

به هر حال حضرت ازرائیل یه بهونه جور میکنه که جونمون رو بگیره

بیشتر ببینید