2777
2789
عنوان

راستی بچه ها میدونید مرگ خیلی ب ما نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 39 پست
من دوس دارم بمیرم ن ک بگم غمی دارم هاولی راستش دوس دارم بمیرم

من تقریبا بیشتر دور بری هام دوس دارن بمیرن نمیدونم چرا! 

همه افسرده هستن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید باورتون نشه ولی من تقریبا هروز بهش فکرمیکنم و چقدرم که راحته و زود هضم میشه اینکه یهویی بدون هی ...

اخه منی ک ن بیرون میرم ک تصادف کنم

ن‌مریضی دارم

چطور میخام بمیرم؟

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

دلیل اینک دوس داری جوون بمیری چیه !؟از زندگیت راضی نیستی یا اینک از دوران پیری بدت میاد ؟

نه از زندگیم راضیم

آره پیری رو دوست ندارم حس میکنم همه چی یکنواخته

دوست دارم تا وقتی هیجان دارم بمیرم نه زمانی که دیگه پیر و از کار افتاده میشم

کاربری مال ۲ نفره🦥
به هر چی فکر کنی کاینات بران درنظر میگیرنپس به مرگ فکر نکن

عزیزم مرگ در جوانی یکی از ارزوهامه

کاش میشد مرد🎀اینو برای روزی مینویسم که خودمو تو اغوش یه خاک سرد درقبرستان فراموش شده ای پیدا کنم🙃🖤خودم عزیزدل خودمم قربون خودم برم🎀

منم نمیترسم ازش یا مهم نیست چه زمانی اتفاق بیوفته برام 

ولی خیلی از گناهانی ک کردم میترسم و اینکه با این کارم چه چیزی در انتظارمه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.

اخه منی ک ن بیرون میرم ک تصادف کنمن‌مریضی دارمچطور میخام بمیرم؟

ناشکری نکن خدا قهرش نگیره قد خودتو بدون و شکر کن سالمی و در امانی از بلاهای دنیا

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

من تقریبا بیشتر دور بری هام دوس دارن بمیرن نمیدونم چرا! همه افسرده هستن

مرگ خوبه 

پدر شوهر من نه بیرون رفت نه هیچ مریضی داشت یهو بدون دلیل وسط حیاط خونه اش ایست قلبی کرد حتی به بیمارستان هم نرسید روزت که سر برسه مرگ سراغت میاد 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ناشکری نکن خدا قهرش نگیره قد خودتو بدون و شکر کن سالمی و در امانی از بلاهای دنیا

خدایا شکرت

اما دوس دارم تو جوونی بمیرم

پدر شوهر من نه بیرون رفت نه هیچ مریضی داشت یهو بدون دلیل وسط حیاط خونه اش ایست قلبی کرد حتی به بیمار ...

کاشکی روز من زودتر برسه😅

دوستان به قبر تنگ و تاریک و پر از مار و …هم فکر کنین. 

درسته جسم بعد از مرگ مثل لباس تن میمونه ولی خب… 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

دیشب از۱۲شب تا۲صبح من بامرگ دست وپنجه نرم کردم ولی بخاطرپسرم نمیخوام فعلاتسلیم شم یه حس بدودردعجیب توی وجودم بودکه حس میکردم دارم سکته میکنم هیچکس روهم صدانزدم ولی نمیخوام بمیرم بخاطربچم😢

منم دوست دارم بمیرم فقط نگران بچمماین دنیا قشنگ نیست

امیدوارم ک فقط امسال زنده باشم