2777
2789
عنوان

راسته میگن بچه با خودش برکت میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 91 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامانم اینا خیلی سنتی فکر میکنن میگه آره برامون برکت داشت ولی من معتقدم تا حدودی آره ولی خب مثلا تو دلم ک افتاد ماشین مون به راحتی فروش رفت یا وقتی به دنیا اومد ماشین خوبی خریدیم یا مثلا تحولی تو خونه مون انجام شد امید به زندگی بیشتر شد بارداریم و ماههای اول دنیا اومدنش زندگیم واقعا آرامش و عشق داشت ولی توقع کیسه پر پول اینا نداشته باش من خودم بین دو راهیم میگم خب اگه این اتفاق ها تو زندگی من افتاده از قبل میدونستیم قسط مون تموم میشه و باز میتونیم وام بگیریم از طرفی میگم با وجود خرج و مخارج بیشتر برکت تو پوله بیشتره 

برای زندگی  من که کاملا درست بود ، همسرم کارمنده و تابستون پارسال یه وقتایی بود آخر ماه حتی پول نداشتیم نون تازه بخریم و حقوقش رو بالا پایین میدادن . از آذر که بچه دار شدم هم حقوقش درست شد هم شروع کردم هر ماه دارم برای بچه پس انداز می کنم . با هزینه های سرام آور شیر خشک و پوشک و ... 

من خودم الان 18 سالمه مادر و پدرم تعریف می‌کنند پدرم الان سی سال که تو کار املاک هست بعد میگه زمانی که من به دنیا اومدم اولین بچشون بودم و پدرم برای مادرم 12 تا النگو خرید سه تا گوسفند صد کیلویی برای نیازمند ذبح کرد بابام می‌گفت من مدام پول خرج میکردم چه به بهانه مهمونی خرید باز پول داشتم و واقعا رزق برکت نوزاد تازه متولد شده واقعیت داره برای دو تا برادرم که به بازه زمانی ده تا دوازده سال بعد از من به دنیا اومدن هم همینطور بود خداروشکر 

دخترکی از دیار ایران باستان نسل هخامنشیان🤌🏼🌄 امیدوارم شما عزیز دلی که داری می‌خونی به لطف پروردگار یکتا و تلاش خودت به هر چیزی که  میخوای که به صلاح ات باشه و برای اون تلاش کردی برسی و لبخند بزنی واسه منم دعا بکنی نتیجه دلخواهم تو کنکور پیش بیاد ❤️🥰 اصالت ستودنی بختیاری 🌝

بیشتر ببینید
26 شوهرم 34 یکم بخاطر سن شوهرم میترسم

میتونی تخمک و اسپرم فریز کنی که نگران بالا رفتن سن نباشی

نامه ای از خدا...ﻓﺮﺽ ﮐﻨﯿﺪ ﻣﻦ ﺍﺻﻼ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻡ!ﺑﺮﻭﻳﺪ، ﺯﻧﺪﮔﻴﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﮑﻨﻴﺪ، ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﮑﻨﻴﺪ.ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺧﺪﺍﻳﻢ ﭼﺮﺍ موسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﺷﻨﺒﻪ ﺭﺍ ﺗﻌﻄﻴﻞ ﮐﻨﺪ، عیسی ﺭﺍ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ ﺑﮕﻮﻳﻢ ﻳﮏﺷﻨﺒﻪ ﻭ به مسلمانها ﺑﮕﻮﻳﻢ ﺟﻤﻌﻪ ﺭﺍ؟ﭼﺮﺍ ﮐﺎﺭی ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﻋﻴﺴﻮی ﺷﺮﺍﺑﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻠﻴﺴﺎ یعنی خانه خدا راحت ﺑﻨﻮﺷﺪ! ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺑﻪ ﺟﺎی ﺷﺮﺍﺏ، ﺷﻼﻕ ﺑﺨﻮﺭﺩ؟ﭼﺮﺍ ﯾﮑﯽ ﭼﺎﺩﺭ ﺳﺮ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻫﯿﭻ ﻧﭙﻮﺷﺪ؟ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺪﺍئی که شما میگوئید ﺑﻮﺩﻡ، ﭼﺮﺍ باید بگذارم به اسم من ﮐﻠﻴﺪ ﺑﻬﺸﺖ بفرﻭﺷﻨﺪ؟!ﻳﺎ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺨﻠﻮﻗﺎﺕ ﻣﻦ ﺟﻬﻨﻢ کنند؟ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻋﺒﺎﺩﺕ ﻣﺤﺘﺎﺝ ﺑﺎﺷﺪ، ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺟﻬﻨﻤﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﭘﺮ ﻣﯽﮐﻨﺪ!ﺧﺪﺍیی ﮐﻪ ﺗﻤﺎﻡ ﺁنﭼﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﺮﺍﻡ ﮐﺮﺩﻩ ، ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﻭﻋﺪﻩ ﻣﯽﺩﻫﺪ...!ﻣﻦ ﻧﻴﺴﺘﻢ! ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﮔﺮﻓﺘﻪ ايد!اگر به دنبال من میگردید مرا در عشق، مهربانی، بخشش، آگاهی، گذشت، راستگوئی و انسانیت پیدا کنیدالبته اگر... به دنبال من میگردید!#الهی_قمشه‌ای

بیشتر ببینید
26 شوهرم 34 یکم بخاطر سن شوهرم میترسم

ن بابا سنت کمه بهرحال رو بچه اوردن نمیشه ریسک کرد 

ولی خودت میدونی من ۳۱ باردار شدم راضیم قبلش واقعا امکانش نبود 

خودمونو تا یه جایی رسوندیم بعد اقدام کردیم تا ۳۵ وقت هست برا خانم 

بهرحال بچهای الان توقعشون کم نیست مخارجم واقعااااا زیاده تاالان بالای صدمیلیون هزینه کردم تو بارداری زایمانمم مونده احتمالا سزارین باشه ک صد دگ باید بزاریم کنار

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
بخاطر مخارج

نه قبلش چراداشتم چون قسط زیادداشتیم حقوق شوهرمم درحد13تومن بودچندبارم بهش گفتم من به درک ولی بچه هیچی حالیش نیست بایدازبقیه کم نداشته باشه ولی الان خداروشکربرای بچم هیچی کم نذاشتم سیسمونی کامل کامل گرفتم طلا براش گرفتم ولباس واینام کم ندارم

برای زندگی من که کاملا درست بود ، همسرم کارمنده و تابستون پارسال یه وقتایی بود آخر ماه حتی پول نداش ...

بالا رفتن حقوق به مدیرا ربط داره نه بچه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی