2777
2789
عنوان

بیاید بگید خیانته یا ن اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 189 پست

عزیزم پاشو گوشی رو بذار کنار به خودت و زندگیت برس.از۱۰۰درصد ۱۰درصداحتمال بده اشتباه میکنی.اونوقت میدونی چه ضربه سختی میخوری؟خودت گفتی خیلی شکاک هستی.روخودت کارکن اینقدر واسه خودت اعصاب خوردی درست نکن.گوشی شوهرت رو دیگه زیر و رو نکن.بخدا اگرهرکدوممون بخوایم این کارو بکنیم یه چیزی تو گوشیشون پیدا میکنیم وفکر میکنیم خیانته

بقیه یه چی میگن اینجا نی نی سایته جایی که ‌اکثر نظرات منفیه زندگیت رو سر نظرهای اینجا خراب نکن

من خودم خیللللی شکاکم دوبارم سرشکاکیت من تا طلاق رفتیم.ولی سر این موضوع ی چیزی ته دلم قرصه نمیدونم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم خیللللی شکاکم دوبارم سرشکاکیت من تا طلاق رفتیم.ولی سر این موضوع ی چیزی ته دلم قرصه نمیدونم چ ...

تو قیافه رفتن شوهرتون بخاطر همین شک های بیش از حد شماست

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

من خودم خیللللی شکاکم دوبارم سرشکاکیت من تا طلاق رفتیم.ولی سر این موضوع ی چیزی ته دلم قرصه نمیدونم چ ...

اووووه همین شکاک بودن مردو بدتر خراب میکنه 

رهاش کن 

ماهی رو هر چی سفت تر بگیری زود تر سر میخوره میره 

ببین نمیگم بیخیال باش نه 

دورادور حواست باشه ولی نذار بفهمه اونجوری فکر میکنه چه تحفه ایه بیشتر به سمت و سوی خیانت سوق پیدا میکنه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
اگه نمی خوای جدا شی تلاش نکن بیخیال

نه خُب اگه ازش چیزی پیدا کنم که خودم حسابشو میرسم فقط مشکل اینجاست دستم به هیچی بند نیست مثلا چند وقت پیش یه کادو پیدا کردم تو ماشین که معلوم بود برا یه زنه بعد از چند روز دیگه نبود به روش که آوردم گفت مال همکارم بوده گذاشته تو ماشینم بعد از چند روز اومده ازم گرفته حالا من چه کاری میتونستم بکنم وقتی دستم به هیچ جا بند نیست