2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم میگن بگو بابات به پسرمون خونه بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3828 بازدید | 166 پست
مقصر اصلی همسر خودته که اجازه دخالت می‌ده و هیچ واکنشی در برابر حرف های دیگران نداره مردی که اجازه ن ...

عزیزم کدوم مردی بدش شوهرش حالا بیشتربه خودشم میباله که ایل وتبارش پشتشن اینو باش

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهشون گفتم میگن طلاق بگیر

طلاق بخاطر این😂😂😂خیلی ساده ای بمون دهنشونو جربده 

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید
کجا داریم میریم ؟ کلا مردم رد دادن ، قبلا خانواده عروس از داماد خونه میخواستن ، الان برعکس شده، با ه ...

دوسدارم دیگه جدا بشم آدم اینقدر اشغال ندیده بودم 

قشنگ معلومه واسه چیزی منو گرفتن چون خودشون هیچییییییییی ندارن گشنه آن رسما.

میترسم بعدا بگم چرا جدا بشم فقط برا همین میترسم..

متنفرم از شوهرمم چون از اول تا آخر داستان ماست بود

فقط من بودم حرص میخوردم چون حرفاشون رسما توهینه دیگه😭😢چرا آدم باید جهیزیه بده خونه هم بده ب دخترش 

شوهرم کاری نداره هرچی باهاش دعوا میکنم میگم خسته شدم خستممممم کردن میگه واست مهم نباشه.یعنی چی واست ...

حرف زنونه را خوده زن باید جواب بده ،چند تا جمله آماده کن محکم و سوزاننده و جواب بده دفعه بعد ،حتی می تونی خودت هم شروع کننده ی حمله باشی تا دلت خنک بشه

شوهرم کاری نداره هرچی باهاش دعوا میکنم میگم خسته شدم خستممممم کردن میگه واست مهم نباشه.یعنی چی واست ...

خودت جواب بده

منم خودم جواب میدم

دوسه بار محترمانه جواب بده آدم بشن

توهین نکن بی احترامی نه داد نه

مثلا بگو هر موقع شوهرم زایید منم میشم مرد خونه مون میرم سرکار

یا بگو زن دایی دختر شما ک جاهاز هم نداشت بزار به مادر شوهرش بزنگم شما رسم دارین خونه مبله بدین به داماد تا اون پیر زن خوشحال بشع

عزیزم کدوم مردی بدش شوهرش حالا بیشتربه خودشم میباله که ایل وتبارش پشتشن اینو باش

همین دیگه مزدی که اجازه دخالت بده بقیه به خودشون اجازه میدن هر حرف مفتی به زبون بیارن من از روز اول همسرم به خانواده اش اجازه کوچیک ترین دخالتی نداد بخاطر همون الان هرچی باشه خانواده اش تو هر مسله ای میگن هرچی خودت میخوای و می‌دونی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

رفت وامدتو باخانواده شوهرمحدودکن به جای اینکه بیافتی به جون شوهرت باهاش رفیق سو عشوه ودلبری یادبگیر بهش بفهمون مرد واسه زن هرکاری میکنه نه زن واسه مرد باید یکاری کنی واسه پدرومادرتم خرج کنه حالا که تک فرزندی نه اینکه انتظارداشته باشع

بیشتر ببینید
بله بدش نمیاد همه چیزو مفتی مفتی صاحب بشهخدایی چرا دقت نمیکنید موقع ازدواج؟اینم نتیجه یه تصمیم اشتبا ...

اشباه کردم مث چی التماس خدا میکنم نجاتم بده فقط 😭😭😭😭😭😭

همین دیگه مزدی که اجازه دخالت بده بقیه به خودشون اجازه میدن هر حرف مفتی به زبون بیارن من از روز اول ...

عزیزم تو ازسیاست خودت بود به شوهرت فهموندی که هیشکی حق نداره بهم بی احترامی کنه تگه اسی هم دفعه اول جوابسونو میداد حساب کاردست سوهرشم میومد که زن من ارزش دارع

بیشتر ببینید
اشباه کردم مث چی التماس خدا میکنم نجاتم بده فقط 😭😭😭😭😭😭

ببین عزیزم بخاطریه اخلاق بد شاید واقعا شوهرت بدنباشه چراسعی نمیکنی زندگیتو نجات بدی مگه همه چی طلاقه

بیشتر ببینید