2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم میگن بگو بابات به پسرمون خونه بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3800 بازدید | 166 پست
چرا جواب نمیدی ؟ بگو شما به دختراتون خونه میدین مگه؟؟ بگو پدرم جهازم داده لطف زیادی کرده چی کم دارم ...

بابام تازه واج ازدواجمو داد واسه خودمون گفت بمونه واسه خودتون با پول خودش رفت جهیزیه واسم خرید.

اونوقت ما داشتیم پارسال میپختیم از گرما پدرشوهرم ۴تا کولر داره حاضر نشد اون یکی ک استفاده نمیکنه بده ب ما😭😭😭😭😭

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تا نصفه خوندم به نتیجه رسیدم احتمالا شما لالی چیزی هستیمن بودم میگفتم چشم امر دیگه ندارین😂بعدم م ...

منم اولش وچیزی ک اومد ب دهنم زبون نداره واقعا😂

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

شوهر من و خونوادش هم همینطوریه همش انتظار دارن بابای من کمک کنه خونه بخریم 

در صورتی ک اونا وضعشون بهتره و واقعا بابای من نداره ک کمک کنه اگه هم داشته باشه داداشم سن ازدواجه باید به اون کمک کنن

اصلا شوهرت لال اصلا ماست خیار هر چی تو بگی ،خودت از پس خودت بر بیا،چرا فکر میکنید مرد باید حمایت کنن

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

ب زندایی شوهرت بگو شما چنتا خونه واسه دایی خریدین؟

به پدرشوهرت بگو پدرزنت چنتا خونه برات خریده؟

به عمه شوهرت بگوشوهرتو میلیارد کردی با کارت؟

هرجا هرچی گفتن درجا جواب بده. با خونسردی و آرامش جواب بده و بخند و جاتو عوض کن.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید

ای خانوم بی عرضه عرضه نداری جواب بدی پس بگو بشینین سرجاتون گوه خودتونو بخورین زورتون زیاد میاد شما خونه بگیرین وای که ازحرص دارم منفجرمیشم بابت این سادگیت😂😂😂

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید
من تا نصفه خوندم به نتیجه رسیدم احتمالا شما لالی چیزی هستیمن بودم میگفتم چشم امر دیگه ندارین😂بعدم م ...

شوهرم کاری نداره هرچی باهاش دعوا میکنم میگم خسته شدم خستممممم کردن میگه واست مهم نباشه.

یعنی چی واست مهم نباشه شد حرفی این اصن

دارن رسما بهمون توهین میکنن 

چرا دخترا خودشون اینجوری عروسی نکردن چرا پدرشوهراشون همه چی بهشون داده.

دارن میگن تو زنی بودی ازدواج کردی با پسرمون غیر این نیس 

دقیقا ما اصلا رفت و امد نداریم با مثلا عمو یا خاله شوهرم

منم هیچ رفت و آمدی ندارم یکسال عقد بودم

دوساله ک عروسی کردم دوبار فقط دیدمشون. هیچ دیگه ندیده بودمشون 😭😭😭

بابام تازه واج ازدواجمو داد واسه خودمون گفت بمونه واسه خودتون با پول خودش رفت جهیزیه واسم خرید.اونوق ...

اشتباه کردین دیگه... شاید یک درصد مردا لیاقت کوتاه اومدن و از خود گذشتگی دارن وگرنه همه رو باید تحت فشار بذاری

شوهرم کاری نداره هرچی باهاش دعوا میکنم میگم خسته شدم خستممممم کردن میگه واست مهم نباشه.یعنی چی واست ...

واااااا شوهرت چیکارکنه زن ساده جواب اونارو باید بدی شوهرت که ازخداشه میگه ایل وتبارمم پشتمن

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

مقصر اصلی همسر خودته که اجازه دخالت می‌ده و هیچ واکنشی در برابر حرف های دیگران نداره مردی که اجازه نده چه خانواده اش چه اطرافیانش حرفی راجب همسر و زندگی مشترکش بزنن هیچ کسی به خودش اجازه کوچیک ترین اظهار نظری نمیده 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️