2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین توروخدا کمک میخوام ب خدا دعاتون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست
اره خب ولی همش تقصیر اون دوست که بهتره بگم دشمنشه و عقل ناقص خودش چطور من اینجوری نشدم ما فقط یک سال ...

صد درصد دوستش روش تاثیر منفی داشته

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیکار کنم یعنی به مامان بابام نگم در جریانشون قرار ندم؟

سلام خودت دوستانه باهاش حرف بزن بهش بگو شاید بعضیا تو سن و سال تو همین افکارو داشتن اما بعد پشیمون شدن و خودشونو اصلاح کردن میدونم توهم یروزی به اشتباهت پی میبری اما ممکنه دیر بشه و حسرت روزای بخوری که میتونستی به بهترین نحو کنار خانواده و دوستای خوب بگذرونی اما با یه دوستی اشتباه راه اشتباهو پیش گرفتی

یادت باشه کسی که نصیحتت میکنه دوستت داره اونیکه تشویقت میکنه به کار اشتباه اون دشمنته 

اینارو بگو ببین چی میگه

اول باید درکش کنی بعد نصیحتش کنی

چی تو گوشیشه مگههیچکی ارزش نداره بخاطرش از کنکور و ایندت بزنی

خانوادم ارزششو دارن وقتی فکرم درگیر بشه و با خودم بگم مامان بابام چقدر سختی کشیدن یا می‌تونستم به خواهرم کمک کنم و چیزی نگفتم 

من متوجه نشدم اینستا چیز خاصی نداره تهش یه مشت بلاگر هست  

اول که با خواهرت صخبت کن بهش بگو اینستا رو‌پا ک کنه 

دوم میتونی بری با مشاور مدرسه خواهرت صخبت کنی باهاش حرف بزنه 

سوم گوشیش رو بگیر یا خراب کن بگو دیگه درست نمیشه یا برنامه اینستا رو مخفی کن رمز بگذار تا که بلد نمیشه 

وچهارم به مادرت وپدرت بگو اگه سه راه بالا جواب نداد

البته نمی‌گی چه کاری چه فکری که آدم راهنمایی کنه 

بعدم با اون دوستش رابطه نداشته باشه کلن جاشم که عوض کردبن

گفتم نمی‌دونم خودم باهاش حرف بزنم

با نرمی باهاش صحبت کن اصلا با تهدید و تندی و عصبانیت نباشه

بگو ببین قبلا چقد مامان و بابا ناراحت بودن اما الان که فکرمیکنن خودتو اصلاح کردی چقد حالشون بهتره

هیچ پدر و مادری دوست ندارن زحمت بچه بزرگ کردنشون هدر بره خودمون باید با درسخوندن و پیشرفتمون مایه افتخارشون بشیم و.....

عزيزم ان شاء الله خدا برات بسازه بهترينا رو .شماره 096400 داخلي 7 هر روز هشت صبح و دوازده ظهر نوبت مشاوره رايگان ميده و شماره 1480 هم هست حتي مشاوره حقوقي هم داره هشت صبح تا دوازده شب ساعت كاري خطش هست يكم وايسي وصل ميشه و صحبت ميكني مال بهزيستي هم هست 

هر دو خط كاملا رايگانه .منم دعا كن

من اگر جای شما باشم همه ی فکر و حواسم رو فعلا برای کنکور و آینده ی خودم میذارم، شما خیلی بزرگتر از خواهرتون نیستین و مسئولیت کارهای اون به عهده ی شما نیست، نذارید خودخواهی و این رفتارهای خواهرتون به آینده ی شما لطمه بزنه، در آینده اگر فردی قوی و تحصیل کرده باشید بیشتر می تونید از اطرافیانتون هم مراقبت بکنید و کمک بکنید. بعد از آزمایش مادرتون، موضوع رو با مادرتون در میان بذارید تا بعدا شاکی نشن که چرا چیزی نگفتین و یا خدایی نکرده بعدا اتفاقی نیفته که عذاب وجدان بگیرید چرا به بزرگترها اطلاع ندادین. 

من اگ جای مادر شما باشم فعلا گوشی رو از دخترم می گیرم و سعی می‌کنم با فعالیتی، هنری، ورزشی دخترم رو سرگرم بکنم و به سمت کارهای مثبت راهنمایی بکنم. غیر از خواهرتون، مادرتون هم باید برن مشاوره تا بتونن برخورد مناسبی با این مشکل داشته باشن چون بهترین کسی که میتونه به یک دختر کمک بکنه،مادرش هست. فقط حواستون باشه رفتارتون و یا تنبیه ها و محدودیت هایی که در نظر می گیرین خیلی سخت گیرانه نباشه و همراه با دردودل و محبت و دوستی و دلسوزی باشه، چون خواهرتون تو سن حساسی هست و خدایی نکرده ممکنه اگر خیلی تحت فشار قرار بگیره بلایی سر خودش بیاره.

واست به حمد و توحید خوندم و یه صلوات فرستادم ایشالا خدا کمکت کنه

ممنونم از محبتت دوست خوبم 🥺😌🥰ده سال اختلاف سنی داریم ولی مثل خواهر مهربون هستی ماشاالله. ان شاالله همیشه بهترینا برات باشه منم قابل باشم دعاگوت هستم🥺❤️🥰🌷🤲🏼