2777
2789
عنوان

دلم یه چیزی میخاد

144 بازدید | 15 پست

دلم مشهد میخاد 

خیلی بد 

افتاده به دلم 

ولی شرایط ندارم برم... 

ناراحتم دلم گرفته

-حال خوب را باید خودت بنوازیبا تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

درکت میکنم عزیزم منم دچارش شدم...فقط از امام رضا بخوا خودش جور می‌کنه قول میدم بهت❤️

رِفیقَ مَن لا رِفیقَ لَه...خداجونم ممنونم ک تو روزای سخت زندگیم،وقتی کسی نبود درکم کنه  و همه دَکَم کردن اما تو همیشه منو تو آغوشت کشیدیو درکم‌ کردی🙃... خداجونم ممنونم ازت ک در حالی ک من بد بودم اما تو بازم در حقم لطف داشتیو بهم خوبی کردی💝خداجونم تو اگه نجاتم نمی‌دادی از خیلی چیزا و خیلی کارا...الان من خوب بود داخل قبرستون باشم ن اینجا🥺✋🏻💟ممنونم ازت ک‌ منو از منجلاب نجات دادی و همیشه برام ستارالعیوب بودی🥺💞...ممنونم ازت ک جای خالی اون چیزایی ک نداشتم رو برام پر کردی😘...ممنونم ازت ک بدون دلیل عاشقمی🫂...ممنونم ازت ک همیشه وقتی میگم ببخشید سریع الرضایی و  منه رو سیاه رو خیلی سریع می‌بخشی🥹🚶🏻‍♀️...تو خیلی دوست داشتنی هستی عشق جذاب و باحال من... همه کس و کار من! عاشقتم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😍عزت دست توعه عشقم بزار بقیه هرچی می‌خوان بگن، بگن:)مهم نیست!خیلی دوستت دارم بهترین و تنها ترین رفیق من❤️💛💚💙💜🤎🧡💝💟💕💞💓💗💖💌🫂😘😍حالا ک تا اینجا اومدی و همه امضام رو خوندی سه تا صلوات بفرست برا ظهور آقامون امام زمان....اللهم عجل لولیک الفرج💖💗💓
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من که سه ساعت کلا دورم نمیتونم برم😅

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
درکت میکنم عزیزم منم دچارش شدم...فقط از امام رضا بخوا خودش جور می‌کنه قول میدم بهت❤️

نگوو انقدر خاستم 

دیگه بهش گفتم بیخیال بمونه برای تابستون

چقدر از من اصرار وقتی نمیتونم برم.. مرخصی ندارم 

من که سه ساعت کلا دورم نمیتونم برم😅

واییی قدرشو بدونن

چرا نمیری 

کاش منم فاصلم کم بود

تو انتخاب دانشگاهم انقدر خاستم مشهدو بزنم بابام اجازه نداد رفتم تهران 

عاشق مشهدم 

واییی قدرشو بدوننچرا نمیری کاش منم فاصلم کم بودتو انتخاب دانشگاهم انقدر خاستم مشهدو بزنم بابام اجازه ...

شرایط مالی نمیزاره 😅

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید

من مشهدم ولی امام رضا تا مدتها منو نمیطلبید، تایه روز که ناامیدو کلا دل بریده بودم از خدا و اقا امام رضا منو طلبید حقیقتش بغض کردمو گریم گرفت من اینهمه بد کردم اقا در خونشو بروم باز کرد

ازتو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/تو بمان و دگران وای به حال دگران(شهریار) ***  عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

بیشتر ببینید