2777
2789

تا حالا درستونکردم برای اولین بار میخوام درست کنم نمی دونم چطوریه 

خوشمزه س یا نه 

اگه میشه یکم توضیح بدید با دستور پخت 

فکر میکردم تو همدردی ولی نههههه توهم دردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ماهیچه رو 2 ساعت طعم دار میکنم بعد یه عالمه پیاز خلالی میکنم نصفش ته قابلمه بعد ماهیچه هارو میچینم و بقیه پیاز روش 

یه چوب دارچین و برگ بو و یه سیر کامل میزارم و 2 لیوان آب و 5 ساعت آروم میزارم بپزه من مشهدیم و میدونی ک ماهیچه اینجا معروفه آخر پخت کره و زعفرون و نمک اضافه کن

نمیدونم شاید یه روزی... شایدم هیچوقت.. 

همون بوز غورمای قشقائی ها

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید

خوب من همه روشهارو امتحان کردم با سیر و …

ولی بهترینش اینه ک میگم 

ماهیچرو نشکن اصلا بعد یکم سرخش کن ادویه بزن .پیازم بریز ریز ریز روش بزار زودپز با دولیوان اب .خودش لعاب میده بعد پیاز رنده کن با رب سرخ کن اب ماهیچه هم بریز روش بعنوان سس

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز