2777
2789
عنوان

واقعا این لباس بلند گل گلی بهم میاد😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست

خیلی خوشگل و تو دل برویی ❤️

لباستم نازه

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من همچین لباس گلگلی بخام بپوشم یکی بهم میگ شبیه پیرزنونه هاشدی کلا از زوق میوفتم😐جای ما رسم ای ...

سمت ما هم پیرزنا اینطوری میپوشن همین مدل وطرح ولی با گل های رنگ سنگین😂

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

گل منگولی دارم تو کمدم کیتی و باب اسفنجی هم دارم تو خونه کیتی ام ولی هر کی تو خیابون میبینه منو میگه ...

منم لباسای ست باب اسفنجی و کیتی و خرگوش و رنکی رنگی زیاد دارم 

اصلا لباس مشکی زیاد ندارم😂

منم لباسای ست باب اسفنجی و کیتی و خرگوش و رنکی رنگی زیاد دارم اصلا لباس مشکی زیاد ندارم😂

من تیپای بیرونم دارکه توی خونه گلی صورتی کیتی میتی گوگولی کلا مودم بین این دوتا گیر کرده😄

من تیپای بیرونم دارکه توی خونه گلی صورتی کیتی میتی گوگولی کلا مودم بین این دوتا گیر کرده😄

حالا من خونه حتی موهامو خرگوشی میبندم😁

ولی بیرون یکم خانومانه

حالا من خونه حتی موهامو خرگوشی میبندم😁ولی بیرون یکم خانومانه

من اصلا بدون عالم لطیف و دخترانه رنگارنگم میمیرم نابود میشم البته اگه دارک سایدمو در نظر نگیرم !