2777
2789
عنوان

واقعا این لباس بلند گل گلی بهم میاد😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست

خوشگله بهت میاد

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
مرسی گلم من اندامم تا پارسال اینطوری نبود شبیه گردو بودم از بچگی بهم میگفتن گردو سنگ کلیه گرفتم هیچی ...

سنگ کلیه یه خوبی که داشته باعث شده اندامت خوب بشه😂

ان اشالله که زودتر خوب بشی ، اما از این بعد سعی کن خورد و خوراکت رو در همین حد نگهداری تا دوباره وزنت نره بالا

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارهه بهت میاد خوشبحالت چ توپر و خوش هیکلی

نه بابا 

من ۸۵ کیلو بودم از بچگی تپل بودم خیلی 

ولی یهو سنگ کلیه گرفتم به شدت لاغر شدم لاغری با بیماری خیلی بده

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

مرسی گلم من اندامم تا پارسال اینطوری نبود شبیه گردو بودم از بچگی بهم میگفتن گردو سنگ کلیه گرفتم هیچی ...

واای نهه لاغرنیستی خیلی خوش هیکلی من ارزوومه هیکل مثل شما داشته باشمم

میشه صلوات بفرستی برای حاجتم مهربون؟💚 

سنگ کلیه یه خوبی که داشته باعث شده اندامت خوب بشه😂ان اشالله که زودتر خوب بشی ، اما از این بعد سعی ک ...

اره حتما 

سنگ کلیه پدر آدمو در میاره به شدت اذیت میکنه😂۳ ماه آرزو ب دلم مونده بود روزی نصف ی لیوان آب بخورم 

واای نهه لاغرنیستی خیلی خوش هیکلی من ارزوومه هیکل مثل شما داشته باشمم

قربونت بشم عزیزم

البته من چندین ساله ورزشکارم ورزش شنا به صورت حرفه ای کار میکنم شاید فرم اندام بخاطر شنای تخصصیم پروانست

اره حتما سنگ کلیه پدر آدمو در میاره به شدت اذیت میکنه😂۳ ماه آرزو ب دلم مونده بود روزی نصف ی لیوان آ ...

خب دکتر چی گفته؟ 

عملشم شنیدم درد داره🤦🏻‍♀️

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

قربونت بشم عزیزمالبته من چندین ساله ورزشکارم ورزش شنا به صورت حرفه ای کار میکنم شاید فرم اندام بخاطر ...

عزیزم ماشاالله بهت من لاغرم خیلی دوست دارم پرتربشم

خب دکتر چی گفته؟ عملشم شنیدم درد داره🤦🏻‍♀️

جنس سنگ من نه با عمل درست میشه نه سنگ شکن 

دو بار سنگ شکن رفتم اثری نداره روی سنگ کلیه من 

هر بارم میمیردم از درد

دوباره میذاری

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

بیشتر ببینید
سعی کن تا میتونی فقط بخوری کنارش دو ماه هوازی برو بقیش بدنسازی

بی اشتهایی عصبی دارم💔تایذره جون میگیرم یچیزی میشخ لاغرمیشم دوباره میشخ کاری کردبرای بی اشتهایی عصبی؟

بی اشتهایی عصبی دارم💔تایذره جون میگیرم یچیزی میشخ لاغرمیشم دوباره میشخ کاری کردبرای بی اشتهایی عصبی ...

حتما برو دکتر تغذیه کمکت میکنه