2777
2789
عنوان

چگونه خیلی عاقل و پخته و باسیاست و زیرک باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 45 پست

باید رو خودت خیلی کار کنی من زود عصبی میشدم دیدم فقط به ضرره خودمه هروقت میخواستم عصبی شم به خودم میگفتم فقط به ضرره خودته و بیشتر از سکوت کردن اذیت میشی اگه عصبی شی عصبی میشم ولی آروم حرفم رو میزنم الان خیلی بهترم همیشه قبل حرف زدن چند ثانیه به حرفت و اثرش رو طرف مقابلت فکر کن 

تا وقتی نظر ازت نظر نخواستن صحبت نکن

غیبت نکن و قضاوت نکن

اصلا فحش نده 

با صدای بلند داد و بیداد نکن 

تا وقتی جایی دعوت نشدی نرو 

رو فن بیان کار کن 

همیشه تر و تمیز باش چه لباسات چه خودت

زیادی جلوی جمع با گوشی کار نکن 

کتاب بخون 

سریع عصبانی نشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثلا چیا عزیزم؟

من قبلا حقیقتش یجوری بودم دهنم چفت و بست نداشت

کنترلی روی زبونم نداشتم که چیا میگم و بی فکر حرف میزدم.

نه که فحاشی کنما یا نه اینکه کسیو برنجونما،ولی خب ادم یوقتایی حرفایی میزنه ک خودش سبک میشه.الان خیلی بهتر شدم ازین جهت و هروقت میخوام حرفی بزنم اول یبار تو ذهنم مرور میکنم و میگم اگه اینو بگم بعدش چی میشه.خب وقنی میبینی فلان حرف باعث میشه احترامم کم بشه یا کسی حد و مرزشو ندونه نمیگم و خیلی سکوت میکنم.

رو احساساتم سعی کردم کنترل پیدا کنم رو هیجانات لحظه ای،من خیلی زود واکنش نشون میدادم و ناراحت میشدم،الان نه یکم خویشتن دار تر شدم. البته سره این خیلی اذیت شدم ولی تهش قلق خودمو پیدا کردم.

یه مسئله ی دیگه هم این بود که اهل اورشیر کردن بودم،ینی هرچیزی که میشدو همینطوری به هر ادمی میگفتم.بعد خب همین باعث میشه بقیه تو زندگی ادم دخالت کنن و رو تو کنترل داشته باشن و همچنین عزت ادم زیرسوال میره. دیگه الان با خودم میگن اگه فلان چیزو تعریف کنم غرورم و عزتم له میشه.ن اینکه مسئله ی حیاتی باشه ها ن، ولی بعدها طرف حد و مرزشو حفظ نمیکنه.

خیلی چیزای اینطوری

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

من قبلا حقیقتش یجوری بودم دهنم چفت و بست نداشتکنترلی روی زبونم نداشتم که چیا میگم و بی فکر حرف میزدم ...

خیلی عالی بود عزیزم منم می خوام نهایت تلاشم رو بکنم، خدا جونم کمکم کن

خیلی عالی بود عزیزم منم می خوام نهایت تلاشم رو بکنم، خدا جونم کمکم کن

و راستی عزیزم یچیزی ک خیلییی تاثیر میزاره غیبت نکردنه . انقد بالا میبرتتت ک کیف کنی

موفق باشی💕

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀