2777
2789
ازدواج بد که منجر به طلاق بشه و توی زندگی کنم بخورید و تحقیر بشید خوبه یا تنهایی؟ ، چرا انقدر اصرار ...

عزیزم ببخشا ولی اصلا حوصله همچین پستایی رو ندارم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ختم۱۲۴هزار صلوات بردار مشکلت حل میشه خیلی گره گشا هس

من تا حالا کلی ختم برداشتم

۳ بار چله حق شناس

یک سال نماز شب

چله نماز رسول الله

چله یس،حشر،دعای معراج،طه ،احزاب ،نادعلی...

من از هیچی جواب نگرفتم

واسه یه مشکلی هم ختم ۱۲۴ هزار صلواتو لرداشتم ولی از اونم جواب نگرفتم

من تا حالا کلی ختم برداشتم۳ بار چله حق شناسیک سال نماز شبچله نماز رسول اللهچله یس،حشر،دعای معراج،طه ...

این ی روش خاصه منم همینجا یاد گرفنم ازشم نتیجه دیدم کاش انجام بدی من از ته قلبم قبولش دارم

این ی روش خاصه منم همینجا یاد گرفنم ازشم نتیجه دیدم کاش انجام بدی من از ته قلبم قبولش دارم

عزیزم گفتم که برای یه خواسته دیگم انجام دادم حاجت نگرفتم

شروع کردم به فرستادن صلوات به نیت حاجتم تا ۱۲۴ هزار تا شد

ب این روش ک میگم انجام بده

۱۴ تا خواسته ات مبنویسی بعد از طرف چن تا شهید هدیه میکنی ب امام های محبوبت (یکی از اون شهید ها باید سید مجتبی سید مجرد قمی  باشه) یکی از اون امام هام امام مهدی  و حاجت اولت هم بابد سلامتی و ظهور امام زمان باشه بین حاجت هات مثلا چن تایی هم برا بقیه باشه..  اول ی غسل با نیت ما فی الذبه انجام میدی ک هرغسلی گردنته برداشته شه  بعد  دو رکعت نماز هدیه ب حضرت زهرا بعد ۱۰۰۰تا ذکر یا صاحب الزمان  اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی میگی و شروع میکنی صلوات میفرستی  با عج  ولیک الفرج  بفرس بفد تو هر تسبیح ۵تا صلوات ک میفرستی با حضور ذهن و توجه ب معنی بفرس .و اگ تسبیح ات با تربت کربلا باشه خیلی خیلی بهتره همینا یادم میاد فک میکنم کامل گفتم البته تاپیک خانوم نازنینانیا هست منم از ایشون یاد گرفنم حتما مطالعه کنید

ب این روش ک میگم انجام بده۱۴ تا خواسته ات مبنویسی بعد از طرف چن تا شهید هدیه میکنی ب امام های محبوبت ...

شما خودتون با این روش حاجت گرفتین؟