2777
2789

خانوما ۳۱ هفتمه 

دلم خیلی هندونه میخواد 

خنک و آبدار و شیرین و قرمز 😑

روم نمیشه بگم 

دیروز دلم بستنی خنک میخواست امروز خودم رفتم خریدم 

حالا باز روم نمیشه بگم دلم هندونه میخواد

نخورم اتفاقی میوفته ؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند وقته ازدواج کردی؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا روت نمیشه؟

اون بچه شکمتم کار خودشه دیگه رو شدن میخواد

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
بیشتر ببینید

بهش پیامک بده 

وقتی بیرون میره

بخور بنظرم وقتی آدم هوس میکنه خیلی کیف میده اون‌چیز 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

دیگه یه بستنی و هندونه چیه...چرا روت نشه...

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید