2777
2789
اره میپرسن تو چی میگی بخر؟

همیشه میپرسه همیشه هم میگم خودت به سلیقه خودت هر چی خریدی خوبه ولی خب میگه نمیتونم شاید چیزی که‌ من میگیرم سلیقه تو‌نباشه

هیچی دیگه هر چی لازم داشته باشم میگم 

یه بار اپل واچ یه بار عطر یه بارپالتو  یا بوت  یا کت شلوار گاهی هم هیچی لازم ندارم میگم طلا بگیره واسه پس انداز

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
😂😭انقدر تو رابطه نبودم یادم نبود این مورد رواره اینو نگو بیخیال😂

اره خانوما میگن طلا بیاره اما من روم نمیشه بگم طلا اخه دو ماه نامزد کردم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم اخه🤣🤣🤣لباس خوبه؟

نه اولسن تولدت بزار یه چیزی باسه که همیشه برات بمونه. اگر وسعش میرسه بگو یه پلاک زنجیر طلا  با اول اسم  خودت 😍😍

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

همیشه میپرسه همیشه هم میگم خودت به سلیقه خودت هر چی خریدی خوبه ولی خب میگه نمیتونم شاید چیزی که‌ من ...

عینک افتابی چطوره؟

عینک افتابی چطوره؟

اونم خوبه اگه لازم داری بگو

ولی ب نظرم‌الان طلا نگی بهتره  شاید خیلیا بگن مشکلی نداره ولی چون تازه نامزد کردی صورت خوشی نداره طلا رو نگو

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...
اونم خوبه اگه لازم داری بگوولی ب نظرم‌الان طلا نگی بهتره شاید خیلیا بگن مشکلی نداره ولی چون تازه نا ...

دقیقا اره منم همینه نظرمه 

اره عینک افتابی لازم دارم 

ولی دستبند نقره هم خوبه بنظرم خوب نیس؟