2777
2789
عنوان

نظرسنجی رشته

77 بازدید | 7 پست

.... 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
روانشناسی
3
30%
علوم تربیتی
2
20%
حسابداری
5
50%
صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

واقعا اینطوری انتخاب میکنید؟!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بیشتر ببینید
واقعا اینطوری انتخاب میکنید؟!!

والا خودم حسابداری دوس دارم خانوادم میگن بدرد نمیخوره باپارتی میشه رف سرکار

اونا میگن علوم تربیتی

اومدم نظر دوستانم بپرسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا خودم حسابداری دوس دارم خانوادم میگن بدرد نمیخوره باپارتی میشه رف سرکاراونا میگن علوم تربیتیاومد ...

دوره ماهم همینطور بود اوضاع خانواده گمون میکردم تغییر کرده باشه!!

هر رشته‌ای هم موفق داره، هم خلاف اون!! بستگی به شخص داره...

با اینحال حسابداری یه رشته شناوره، ورودی از تموم رشته می‌پذیره و واقعا بازارکار خیلی زیادی داره!! بخدا پارتی هم نمیخواد!!

بانک‌ها،  موسسه های خصوصی، شرکت‌های کوچیک و بزرگ، بازاری‌ها و ... ببین ته نداره!! 

کار آزاد، کافیه مدرک بگیری و چندتا نرم افزار رو بلد باشی!! حتی گاهی مدرک هم مهم نیست!!

برای مشاغل دولتی هم سالانه آزمون سراسری میگیرن،

حامد پسرخاله من بی‌کس‌ترین آدم دنیاست، آزمون داد الان و دیوان محاسبات کشوری تهران مشغوله!!

اجازه نمیداد خانومش بره محیط آزاد کار کنه، خانومش هم آزمون داد الان کارمند بانک صادرات هستش!!

خیلی خوبه!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بیشتر ببینید
دوره ماهم همینطور بود اوضاع خانواده گمون میکردم تغییر کرده باشه!!هر رشته‌ای هم موفق داره، هم خلاف او ...

پس برم حسابداری که علاقه دارم بهش

پس برم حسابداری که علاقه دارم بهش

میتونید بازم خودتون تحقیق و.بررسی کنید و اطلاعات بیشتری پیدا کنید، 

به هرحال امیدوارم هرچه هست براتون خیر و خوبی باشه. 

بیشتر ببینید
میتونید بازم خودتون تحقیق و.بررسی کنید و اطلاعات بیشتری پیدا کنید، به هرحال امیدوارم هرچه هست براتون ...

ممنونم ازتون