2777
2789

بله دختر داییم واقعا ازدواج دومش خیلی بهتر بود 

تو بچگی ازدواج کرد ناموفق بود طلاق گرفت بعد دوباره ازدواج کرد خوب بود

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری میشه لطفا تعریف کنید

چجوری نداره ک خودش فک کنم نانزد بود طلاق گرفته بود ..از شانسش ی پسرمجرد پولدار از فامیلامون رفت گرفتتش..خدایی دخترم خیلی نجیب بود حقش بود

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲من بمیرم ولی ب بچه هام چیزی نشه یا ابلفضل

بیشتر ببینید

اره اولش بهتره ، بعدش گندش در میاد که دومی از اولی هم بدتر از اب در اومده و اون اولم داشتن ابرو داری میکردن 

بعضا از دومی طلاق گرفتن 

یه نفر که خیلی هم از دومی تعریف میکرد اخرم طلاق گرفت و اومد با همسر اولش ازدواج کرد دوباره 

همسرشم زن گرفته بود 

اصلا یه وضع سمی 

خودتو دوس داشته باش❤️

آره ...یه مورد قبل از اینکه طلاق بگیره و با وجود اینکه همسرش خیلی دوستش داشت و دنیا رو به پاش ریخته بود با یه پسر مجرد دوست شدو خانواده پسر رو مجبور کرد با وجود مخالفت شدید بیان خواستگاری و بعد هم مهریه رو کامل از قبلی گرفت و هم یه شبه وارد یه خونواده خوب شد و صاحب خونه و ماشین و سر سال نشده بچه دار شد...

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚
بله خودمبرگشتم به عشق اولم که قربونش بشم برام کم نذاشته یعنی هربار دعوا ام کردیم دودوطلا صدبار عذرخو ...

ما هم قربون عشق شما بشیم

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

نه کاربلد تر از این حرفاست... احتمالا سر خدارو هم کلاه بداره

استغفرالله 

چی بگم ولی بنظر من دیر و زود داره سوخت و سوز نداره 

بعضی وقتا سال ها طول میکشه تا یه نفر تاوان کار اشتباهشو بده

خودتو دوس داشته باش❤️
استغفرالله چی بگم ولی بنظر من دیر و زود داره سوخت و سوز نداره بعضی وقتا سال ها طول میکشه تا یه نفر ت ...

به هر حال آره، قرار نیست آدما یه شبه تاوان پس بدن...

ساکت باش اگر کل داستان رو نمیدونی💚