2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی چند درصد درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 55 پست
بنظرت اگه دختر باشه مهرش به دلم میشینه؟؟نمیتونم تصور کنم دختر داشته باشم خیلی حالم بده امروز🤕ناشکری ...

الان چه دختر چه پسر همشون عجیب غریب شدن بخدا فرقی نمیکنه....ولی اگه دخترش ناراحت نشو همچین مهرش ب دلت میشینه که نگو

منم سرپسرم اصلا استفراغ نداشتم گلاب به روتون....فقط تایم کمی اولاش حالت تهوع...ازمرغم ب شدت بیزار بو ...

من سر پسرم حتی یکبارم حال بدوحالت تهوع نداشتم علائمم این بود که فقظ انرژیم ۱۰۰برابر بیشتر شده بود البته خودمم سنم کم بودم،فقط هوس چیزای خوش مزه میکردم از هیچیم بدم نمیومد هنه چی میخوردم خیلیم اشتها داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان نه ان تی ۱۱ هفته و ۳ روز رفتم تصویر برداری اون موقع گفت جنسیت معلوم نیست ولی اون دوتای دیگه ۱۲ ...

احتمال خیلی زیاد پسره عزیزم چون تو سونو هم شبیه پسربودبیشتر.....حالا اگه ایشالا پسربود شیرینی یادت نره🍰🍰🤭🤭🤭

الان چه دختر چه پسر همشون عجیب غریب شدن بخدا فرقی نمیکنه....ولی اگه دخترش ناراحت نشو همچین مهرش ب دل ...

ایشالا امیدوارم بتونم درست بزرگش کنم خیلی میترسم نتونم از پسش بر بیام🥺