2777
2789
عنوان

نامزدی ک شوخی میکنه

385 بازدید | 34 پست

سلام دخترا 

از دانشگاه اومدم خوابیدم  نامزدم زنگ زد یکم خواب آلود حف زدیم احوال پرسی و اینا ی حرفی پیش اومد در مورد ک گفتم هر خوشگلی یه ایرادی داره دیگه

اونم خیلی راحت با خنده گف مگه خوشگل هستی ک ایراد هم داشته باشی بدجور حالمو گرف بهش اول چیزی نگفتم ولی بعدش گفتم باید یکم ادبت کنم انگار بلد نیستی درس حرف بزنی

ولی خب واقعا حالم گرفته شد🤦🏻‍♀️😑🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اووو بابا شوخی کرده دیگه 

پسرا کلا شوخی هاشون  خرکی  مثل دخترا سوسول نیستن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میخاد اعتماد بنفست رو زیر پوستی بگیره 

دوست نداره تو خودتو دوست داشته باشی 

بهش میگفتی معلومه که هستم زشتا نمیتونن زیبایی هامو ببینن اینطور توام با شوخی و زیر پوستی میزنی تو برجکش

وقتی تو خودتو دوست نداشته باشی و اعتماد بنفست پایین باشه بهتر می‌تونه روت سلطه داشته باشه 

اونوقت منو شوهرم حرف عادیمون شوخیه و فقط ب هم چیز میگیم

ن آنها با خودش بلکه با خواهرشوهرم جاریم و زندایی ها و دختردایی ها و دختر خاله های شوهرم وقتی بهم میرسیم فقط مسخره بازی در میاریم و میخندیم و شوخی میکنیم

تو رو به جدت منو لایک نکن