2777
2789
عنوان

بلاخره دیدمش…

7539 بازدید | 99 پست

بلاخره امروز بعد از دو سال ديدمش

تو تاپيكاي قبليم توضيح دادم دوسال پيش تو مهموني همكارم يه بازيگر معروفي  ديدم كه بعدش با پيج شخصيش فالوم كرد ولي تو اين دوسال ارتباطمون خيلي كم بود چون من تو رابطه بودم بعد از كات من تقريبا هر روز باهم حرف ميزديم تا اينكه اين هفته گفت بيا خونه دوستم (دوستمون مشتركه )خونه همون دوستي ميشه كه دفعه اول تو مهموني ديدمش منم گفتم اونجا راحت نيستم و دوست دارم تنها ببينمت امروز شيفت كه بودم گفت بعد از شيفتت بيام باهم يه قهوه بخوريم منم ارايش اينا نداشتم گفتم ميرم خونه بيا دم خونمون دنبالم ديگه ساعت ٩اينا رسيد دنبالم منم يه شلوار جين بگ پوشيدم با كت جين خواستم نشون بدم برام بي اهميته اين موضوع 😂

اولش يكم معذب بودم ديدمش و استرس داشتم بعدش خيلي بهتر شد رفتيم سمت بامي كه نزديك خونمونه تو ماشين چايي خورديم و حرف زديم حدود يك ساعت و نيم اينطورا من ديگه يازده خونمون بودم تو حرفاش خيلي تاكيد داشت بخاطر شرايطش سخت ميتونه اعتماد كنه براش بيرون رفتن راحت نيست دوست داره طرف مقابل دركش كنه

از رابطه قبليم پرسيد كه چرا تموم شد چون تو پيجم ديده بود تو رابطه بودم گفت نهايت تا اخر بهار ايران باشه دوباره چند ماه ميره از فيلم اخرش تعريف كرد كه من گفتم وقت نكردم ببينم اینجا خیلی تعجب کرد😂یه بارم قبل عید بهم زنگ زده بود من یادم رفته بود باهاش تماس بگیرم براش خیلی عجیب بود که من انقدر نسبت بهش بی تفاوتم گفت تا حالا نشده کسی منو یادش بره ولی تو بهم گفتی یادم رفت بهت زنگ بزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفت خیلی دوست داره بچه دار بشه و اینکه دوست داره دوست دخترش تو هفته بیشتر وقتشو براش بزارهو الویتش باشهگفت دوست دارم با دوست دخترم برم سفر باهم ورزش کنیم باهم زندگی کنیم ولی مستقیم به من نمیگفت کلا ایده ال هاشو برام توضیح میداد اصلاحرفی از اینکه با من قصد خاصی داره یا نداره نزد فعلا

از رابطه قبليم پرسيد كه چرا تموم شد چون تو پيجم ديده بود تو رابطه بودم گفت نهايت تا اخر بهار ايران ب ...

حساب نیس تا نگی کدوم بازیگرع

🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀