2777
2789
عنوان

بچه ها امپول زیر جلدی دور ناف دارم کسی نیست ببرتم بیرون بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 93 پست
امپول واسه چی میزنین عزیزم

برا ازاد سازی فولیکول

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من. خودم. میزدم تو عمرمم امپول تزریق. کردن یاد نگرفته بودم یه سرچ. ساده. تو نت بکن یادمیگیری

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
بیشتر ببینید
بزن گلممن تا دلت بخواد زدم از اینا خیلی اسونه فقط قلقش اینه امپولو سریع بزن موادشو اروم تخلیه کن این ...

موادشو چطور با اب ترکیب کنم

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

من. خودم. میزدم تو عمرمم امپول تزریق. کردن یاد نگرفته بودم یه سرچ. ساده. تو نت بکن یادمیگیری

باش بزنم ببینم چطوریه 

دستت و خوب با آب و صابون بشور، حدود ۲ انگشت (۳–۵ سانتی‌متر) دور ناف و در‌نظر‌ بگیر، با پنبه الکلی تمیز کن. بعد تو زاویه‌ی ۴۵ تا ۹۰ درجه، بسته به میزان چربی زیر پوست تزریق‌ کن... هپارین میزنی؟‌ اگر هپارینه جای تزریق‌ و بعدش ماساژ‌ نده کبودی میشه 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
اها.شوهردوستم واسه قلبش زیرجلدی به بازوش میزدمیرفت درمونگاه

منم میرفتم با شوهرم 

ولی الان شوهرم رفته شهرستان

یکی اموزششو بهم بده

واست نوشتم باز میتونی ویدئو ببینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
دستت و خوب با آب و صابون بشور، حدود ۲ انگشت (۳–۵ سانتی‌متر) دور ناف و در‌نظر‌ بگیر، با پنبه الکلی تم ...

نه سینال اف میزنم ازادسازی فولیکول

واست نوشتم باز میتونی ویدئو ببینی

دستت دردنکنه عزیزم🩵🩷🩵

نه سینال اف میزنم ازادسازی فولیکول

برای تزریق قلم‌آماده داری؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
دستت دردنکنه عزیزم🩵🩷🩵

قربونت بازم ویدئو ببین اگر هم میترسی برو درمانگاه ب‌خودت استرس‌نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
برای تزریق قلم‌آماده داری؟

الان عکسشو میزارم