2777
2789
عنوان

من چرا انقد کثیفم

| مشاهده متن کامل بحث + 2677 بازدید | 132 پست

من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم زانوهام خیلی تیره نمیتونم لباس کوتاه بپوشم شکم دارم نمیتونم لباس تنگ بپوشم خیلی پر موئم سر ۲۰ روز صورتم پر میشه حالا برا بدن لیزر میرم خوبه ولی کامل تموم نشده کف پام پر ترک هس هیچی روش جواب نمیده خودمو بکشم؟؟

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
اصن انقد بدم میاد از خودم که نگوووووو از قوتی اینستا نصب کردم حسم به خودم ید شده اتفاقا اسپری هم دار ...

اینستا رو پاک کن من پاک کردم راحت شدم دیگه هر روزم پولامو حیف نمیکنم

🌝✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کرم سفید کننده بزن زیر بقلتزیر چشات کانسیلر بزن و کرم دور چشم برای تیرگی بخرپشمای صورتتم وکس بند تیغ ...

تاثیر نداره که میدونی چقد تحقیق کردم راجب همین کرمان سفید کننده ، میگن تا یه مدت خیلیییی کم تاثیر داره 

اگه میدونستم یه روشی ۱۰۰درصد تاثیر داره حتما امتحانش میکردم 

تاثیر نداره که میدونی چقد تحقیق کردم راجب همین کرمان سفید کننده ، میگن تا یه مدت خیلیییی کم تاثیر دا ...

لیزر و کرم سفید کننده و اسکراب تا ۸۰ درصد پوست رو روشن تر میکنه

🌝✨

اووو بابا اینا قابل حله

واسه تعریق زیاد فقط بوتاکس زیر بغل جوابه الکی پول مام و اسپری نده

واسه چربی پوستت هم برو فیشال بعد یمدت چربی پوستت خودش کنترل میشه پوستتم خوب میشه

از ضدآفتاب بیرنگ استفاده کن

سعی کن زیاد کرم پودرنزنی اگر هم زدی کرم همرنگ پوست خودت بگیر بعدم روش پودر فیکس بزن

رژیم غذایی سالم بگیر چیزای چرب و شیرین نخور

ورزش کن لاغر کن

واسه موهاتم برو لیزر خیلییی خوبه تازه پوستتم روشن میشه

من ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم زانوهام خیلی تیره نمیتونم لباس کوتاه بپوشم شکم دارم نمیتونم لباس تنگ بپوشم ...

منم زانوهام تیرسم 

صورتم در عرض یه هفته پر  میشه 

رو شکمم هم مو داره ، حتی قفسه سینم 

شاید باورت نشه ولی امتحان کردم بازم میشه اگه مد زیر بغل نزنم عرق زیر بغلم تا مچ دستم میاد پایین🥲

من از تو بدتر بودم

بوی گند عرق رو هم بزار روش

فقط پودر سنتی

آب و کاسنی و میوه فراوون 

کرم پودر که فقط تو عروسی میزنم چیییی بشه سالی یه بار یا هر دوسال یه بار مام که میزنم عشقم دیگه بو نم ...

این دیگه طبیعیه قشنگم همه ادما عرق میکنن همه این مشکلو دارن زیادی به خودت سخت میگیری

منم زانوهام تیرسم صورتم در عرض یه هفته پر میشه رو شکمم هم مو داره ، حتی قفسه سینم

من سفید اب و پودر قهوه میزنم با روغن نارگیل کاملا روشن شده 

قفسه سینه همه موی پرزی داره

🌝✨
واقعا بعضیا چجوری میتونن انقد ناز و ادایی باشن

همون من امروز کار بیرون داشتم سوار تاکسی که بودم ی دختر اومد کنارم .اصلا ی چیز عجیبی بود .صورت صاف .دستا عین بلور ‌..هیکل جنیفری.بوش اصلا هوش از سرم برد ...منم تصمیم گرفتم یکم به خودم برسم 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

دوستان من هر چی تاپیک میزنم هیچ کس نمیادمیشه بگین آنلاین شاپ اکسسوری فروش داره؟؟؟

بستگی داره چقدر خاص باشه چون ی سری اکسسوریام هستن بیرون میفروشن اگر مبنا بر این باشه همونجور بخوای جنس بیاری کسی نمیخره ازت چرا؟ چون بجا اینکه ۵۰ ۶۰ تومن پول پست بدن تا از تو بخرن میرن لوازم ارایشی دم خونشون همونو میخرن ۵۰ ۶۰ تومن پول پستم میره تو جیبشون سعی کن از چیزای خاص که هرجایی پیدا نمیشه بیاری اعتمادم کنن فروشتم میره بالا