2777
2789
عنوان

دوستم به شوهرش خیانت کرد الان میخواد خودکشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 96 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نکنه عزیزم .اره بعد از جدا شدنم نمیدونم حالا دروغ میگف یا ن زنگ زده بود بهم میگف الان از اتاق شی ...

اون خیانت کرده ابروی تو چرا برع 🫤🫤🫤

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

خوب کرد جندع خانم و پرت کرد بیرون الانم چون همچین مردی و از دست داده تا فیها خالدونش میسوزه توبه کجا بود شوهره برگرده یه مدت بگذره همه چی عاذی بشه دوباره شروع میکنه 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

شوهرش حق داره ک نبخشه . دوستت کفران نعمت کرده از دستش رفته . برای هیجانش چندبار انجام بدم بعد توبه کنم 😱🥹😤 مهریه اش داده راحت طلاق داده بچه رو هم نگه داشته تا ایشون راحت ب هیجاناتش برسه دیگه چی میخواد بازم کفران نعمت می‌کنه و راضی نیست.. بگو قوی باشه و پای کاری کرده وایسه میخاد پاک باشه واسه دل خودش باشه و زندگیش کنه 

دوستت کلا ادم نرمالی نیست

همین که محض هیجان با یکی وارد ارتباط شدم اونم با وجود زندگی مشترک خوب،نشون میده که کلا از سلامت ۱۰۰ درصدی روان برخوردار نیست که بعدم اینطوری پشیمون شده

سر خیانت زندگی منم نابود شد با این تفاوت که من بخاطر بچه هام جدا نشدم اونم پشیمون نشد که هیچ جلو چشمم خوشبخت و شاد زندگی میکنن

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
عزیزم ابن چ حرفیه میزنی اون بچه ب مادرش نیاز داره

اون بچه به مادرش اصلا هم نیاز نداره ابروی بچه رو هم برده پس فردا میگن مادرت فاحشه بود فلان بود مسخره میکنن همچین ادم هایی دلشون به بچه شون هم نمیسوزه