2777
2789
عنوان

شوهر خالم چشه😐

444 بازدید | 32 پست

فک کنم فامیل ما کلا از شوهر شانس نیاورده خالم بار اول ازدواج میکنه زندگیشم عالی بوده بعدش شوهره فوت میکنه و خالم میمونه و ی دختر ۵ ساله خالم چهلم شوهرش نشده با یک مردی آشنا میشه و قرار محضر میزارن شوهرخالم اوایل با دختر خالم خوب بود ولی حالا که بزرگ شده و ۱۵ سالش شده خییییلی بد باهاش رفتار میکنه عید دیدنی ۱۲ فروردین رفتیم خونشون همه چی اوکی بود ما دخترا داخل پذیرایی نشستیم و داشتیم حرف میزدیم و میخندیدیم یهو دخترخالم بلند خندید شوهر خالم عصبانی شد و افتاد به جونش مامانش گفت نکن و شوهر خالم چون خیلیییی عاشق خالم بود قبول میکنه وگرنه معلوم نبود چی سرش میومد🥺💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از زنهایی که بدون فکر تحقیق فقط برای داشتن هم بستر 

یا نان آور یا هرچیز غرزندشون فدا میکنن خوشم نمیاد 

خاله شما به همسرش رو داده 

که یک بچه یتیم آزار بده 

خدا به داد حفتشون برسه 

آه اون دختر دامنشون میکیره

من جای خالت بودم دستی که روی بچم بلند میشد رو میشکستم تا غلط اضافی نکنه دختر بچه ای که پدر نداره تکیه گاه نداره مادر وظیفشه حمایتش کنه چه جوری خالت با این آدم زندگی میکنه من موندم!!!!!! بخدا همه چی شوهر نیس اول در قبال بچه هامون مسئولیم