2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کن فعلا ت و ا فق کنن تا بعد

مملکت ما با توافق و برداشتن تحریمها هم درست نمیشه

ما اقتصادمون رو نمیتونیم درست کنیم 

از منابع و پول و ثروتمون استفاده درست کنیم 

اون بالائیها فقط به فکر قدرت و منافع خودشونو، پول و ثروتن نه به فکر مردم و منافع کشور

تو پول و ثروت خوابیدیم مردممون تو رفاه و آرامش نیستن 

به نظر من یکی از بزرگترین مشکلات کشور ما اینه که کار را به متخصصان و نخبگان نسپردیم. 

و سیستم اداره کشور کلا در اختیار خودیهاست و دارن مملکت رو مدیریت میکنن و میچرخونن میفهمی منظورم چیه؟ 

که هیچ تجربه،  سر رشته،  تخصص و تحصیلاتی مربوط و مرتبط به اون زمینه روندارن 

دولت هم هیچ برنامه، آینده نگری و هیچ برنامه ریزی  برای حل مسائل و مشکلات مردم نداره

مثل  شغل دائم و پایدار و خوب، درآمد کافی و زندگی مناسب و در خور و شأن مردم، 

برای مردمی که درکشوری با دریایی از ثروت زندگی میکنن

این ثروت و پولها کجا میره؟

ما که داریم پس میریم بجای پیشرفت 

ذخایر نفتی ایران در رده چهارم جهان و ذخایر گازطبیعی در رده اول جهانی هستش 

ثروتمند بودن یک کشور به معنای ثروتمند بودن مردم یا در رفاه بودن مردم اون کشور نیست. 

خیلی از کشورها دارای منابع و معادن خدادادی نیستن اما مردمش زندگی خوبی دارن  و تو رفاه نسبی هستن.

وضعیت مردمی که درکشور ثروتمندی  مثل ایران زندگی میکنن باید بامردم کشورهای فقیری چون  پاکستان و بنگلادش و.... فرق داشته باشه اما متاسفانه مدیریت غلط و سیاستهای اعمال شده در ایران طوری نبوده که بشه از معادن و منابعی که وجود دارد استفاده مطلوبی در  رفاه مردم باشه.

برنامه ریزیهایی که درمورد مسایل و مشکلات کشوری هم که توسط بعضی مسئولین مطرح میشه که سالهاست شاهدش بودیم و هستیم بیشتر  شعارگونه و در ابهام هستن

یعنی وعده و وعید تو خالی و الکی که سالهست دارن میدن

و رسما هیچ راهکار عملی ما ندیدیم 

کلا دولت هیچ  برنامه‌ای برای خروج از بحران اقتصادی و مالی کشور نداشته  

نرخ بیکاری، نرخ بالای تورم و کاهش قدرت خرید مردم که زندگی رو هم برای مردم سخت کرده

تورم ایران 42.5٪ است که به‌وضوح بالاترین نرخ تورم در میان این کشورهاست.

امارات 2.4٪، 

عربستان 1.6٪، 

قطر 1.5٪، 

بحرین 1.1٪ 

عمان 0.7٪

تورم دارند که نشان‌دهنده ثبات اقتصادی بیشتر در این کشورهاست

دکتر فربد فدایی، روانپزشک:

به‌علت کیفیت بسیار پائین داروهای ساخت ایران، متاسفانه داروهای بیشتری باید برای بیمار استفاده شود.

این موضوع را بارها از کارگزاران کشوری شنیده‌ایم که مصرف دارو در ایران زیاد یا چند برابر متوسط جهانی است. 

سوء‌تغذیه به‌ علت شرایط اقتصادی بد خانواده موجب کم‌خونی فقر آهن، راشیتیسم، گواتر، کمبود انواع ویتامینها و مواد معدنی و آسیب‌پذیری بدن به انواع بیماریها میشود و درنتیجه پزشک باید آهن، کلسیم و انواع ویتامینها برای رفع کمبودهایی تجویز کند که ناشی از فقر غذایی و وضع بد اقتصادی است.

این داروی تلخ را نه فقط بیمار باید میل کند، بلکه کارگزاران کلان نیز باید داروی تلخ انتقاد را بنوشند و بکوشند به‌عوض توجیهات تکراری، اشکالاتی را که در برنامه‌ریزی، تخصیص منابع، ورود دارو، ساخت دارو و ذخیره‌سازی و پخش آن وجود داشته‌است، بشناسند و برطرف کنند.

((کاش این ادعا که ۹۰ درصد داروهای مصرفی در ایران ساخت ایران است خاتمه یابد؛ زیرا مواد اولیه اکثر داروها از خارج به ایران وارد میشود و تا زمانی که مولکول دارو در ایران ساخته نشود نمیتوان آن را ساخت ایران معرفی کرد.))

قیمت دارو نیز باید واقعی شود، به شرط آنکه بیمه‌ها آن را بپردازند و نه بیماران مستأصل و مضطر. 

محدودشدن ارز واردات دارو و مواد اولیه آن و افزایش قیمت دارو بدون آنکه بیمه‌ها سهم عمده قیمت را بپردازند، منجر به فاجعه خواهد شد.

بیماران ایرانی این حق را دارند که از بهترین و باکیفیت‌ترین داروها برخوردار شوند.

صرفه‌جویی در مورد ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی مطلقاً جایز نیست؛

زیرا به قیمت جان انسانها تمام میشود.

فرهنگ ما که برای جان شیرین مور دانه‌کش، ارزش قائل است؛ کم‌توجهی به جان بیماران را برنمی‌تابد.

چرا باید الان پسر منکه بیماره داروی مورد نظر ایرانی رو میخرم اثر خاصی نداشته باشه هیچ... تازه کلی عوارض هم داشته باشه 

و به علت نبود دارو پسر من درمان نشه 

چرا واقعا؟ امثال بچه هایی مثل پسر من، و بیمارای دیگه نتونن درمان بشن، درد بکشن، یا خدای نکرده با درد و رنج فوت کنن 

۷تا فوق تخصص پسرم رو بردم همگی گفتن اگر خارجیش رو پیدا کنید تاثیر داره و کمک به درمان میکنه و عوارضش کمه درغیر این صورت با داروهای ایرانی که باید ۲،۳برابر دوز استاندارش که حتی برای بزرگسالان هم ضررهای زیاده داذه کودک ۷ساله باید استفاده کنه که شدیدا عوارضشون بالاست و تاثیر چشمگیری نداره یا دارو نما هستن. 

جالب اینه به فرض پیدا هم کنیم هر بستش ۸میلیونه یعنی یک ورقش 

دکتر فربد فدایی، روانپزشک: به‌علت کیفیت بسیار پائین داروهای ساخت ایران، متاسفانه داروهای بیشتری باید ...

این فقط ی نمونشه 

واقعا غلو کردن ما همیشه وارد کننده دارو بودیم و باقی خواهیم موند 

این فقط ی نمونشه واقعا غلو کردن ما همیشه وارد کننده دارو بودیم و باقی خواهیم موند

دقیقا فقط ادعا هم دارن وقتی مواد اصلی ترکیب روغن جامد، پودر ماشین لباسشویی و حتی پوشک رو از خارج وارد میکنن و خیلی چیزای دیگه

تو کشورهای عربی دارن تبلت رایگان اونم برند معروف و اصلی به دانش آموزان میدن مملکت ما یه نخبمون بخاطر لپ تاپش چاقو میخوره باز داره میدوئیه که بتونه لپ تاپش رو بگیره