2777
2789
متوجه نمیشم یه مزرعه کشاورزی سمت تبریز و یکی ارومیه طلا داشت از صاحبان گرفتن سیم کشیدن اطراف ش حالا ...

نه بابا ارز چی بود میگفتن بخاطر همون ارز چی چی 

برق زیادی مصرف میشه 

دوستان تو مصرف آب و برق صرفه جویی کنبد هر لامپ کوچیکی اگه دارین خاموش کنید آب هم که دیگه همه مطلع هس ...

باشه آب رو بسیار موافق هستم

ولی گلم کل ایران خاموش بشه کمبود برق جبران نمیشه، چون بخش اعظم برق صرف صنایع و کارخانجات میشه 

مردم برق هم روشن نکن برن بمیرن دیگه

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید رعایت کنیم چاره ای نیست امسالم بگذره

مثلا سال بعد معجزه میشه؟ سال بعد داغون تر

لذت ببر از امروزت

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
باشه آب رو بسیار موافق هستمولی گلم کل ایران خاموش بشه کمبود برق جبران نمیشه، چون بخش اعظم برق صرف صن ...

واقعا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه 

ما مردم معمولی حتی سوادشم نداریم میگن بخاطر تحریمه 

امیدوارم رفع بشه عاقلانه تصمیم بگیرن 

برق و آب . آنتن موبایل و گاز چه ربطی به تحریم داره ؟

نمیدونم والا من سواد مدل استخراج برق رو ندارم اینکه چرا به ناترازی و کمبود برق رسیدن 

خودشون میگن تحریم چون صنایع پایه ندارن 

واقعا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ما مردم معمولی حتی سوادشم نداریم میگن بخاطر تحریمه امیدوارم رفع بشه ع ...

اینا عادت دارن همچیزو بذارن پای تحریم ولش