2777
2789

یه پسره از دانشگاه منو دیده پنج ماه یپش بعد پیگیر بوده تا آیدیمو پیدا کرده 

خلاصه پیام داد تازگیا خیلی مودبانه و با شخصیت پیشنهاد داد 

منم خیلییی مودبانه و با شخصیت گفتم اهل این روابط نیستم و اونم اصلا تو پیاماش خیای فهمیده و با شخصیت بود 

منم خیلی ازش تعریف میکردم یعنی لپ کلام که میگفتم تو خیلی پسر خوب و بادرک و شخصیتی هستی وگرنه کی بهتر از تو ولی من تمایل به تو رابطه رفتن ندارم 

خلاصه انقد پیگیر شد گفتم از این لحاظ مطمئن باش ک من وارد رابطه نمیشم نهایت میتونیم باهم دوست باشیم 

اونم گفت باشه و من حواسم هست کار اشتباهی نکنم که پشیمون بشین 

بعد یکی دوروز پیام میداد حرف میزدیم دیگ پیام نمیده خیلی یه پیامم میده اصلا دنبال کش پیدا کردن نیست که سر صحبت باز بشه یعنی خیلی کوتاه میگ منم جواب میدم خیلی کوتاه جواب میده 

من اصلا پسره تایپم نبود از اول ولی دارم فکر میکنم همه دوست دارم هاش الکی بوده پس 

یا من زیادی باهاش مهربون بودم و هی تعریف کردم ازش به هاطر بی سیاستی خودم بوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دیده تمایلی بهش نداری رفته دیگه

نه قبول کرد باهم دوست بمونیم هم‌و بشناسیم تازه اولش باهم چت میکردیم خیلی خوب وراخت مثل دوتا رفیق حرف میزدیم ولی دیگ پیام خاصی نمیده بده هم سریع تموم میکنه 

فقط میخوام زدونم چ دلیلی میتونه داشته باشه

اهل رابطه نیستی بعد گفتی دوست باشیم؟ دوستی پسر و دختر معمولا دوستی معمولی نیست... مثل این که با پا پس زدی با دست پیش کشیدی... گفتی وارد رابطه نمیشم ولی انتظار داری باز پیشنهاد بده و ابراز علاقه کنه؟ خودتو گول نزن، اگه خوشت نمیاد کلا کات کن

خب الان مشکل کجاست؟ تو که نمیخوایش دیگه، خب سرد باشه، سیاست برا چی به خرج بدی؟

دلیلشم میخوام بدونم 

میخوام بدمنم من بی سیاست بودم یا از اول هم دوسم نداشت الکی ادا در میورد که دوسم داره و پیگیرع

اهل رابطه نیستی بعد گفتی دوست باشیم؟ دوستی پسر و دختر معمولا دوستی معمولی نیست... مثل این که با پا پ ...

نه ابراز علاقه که نمیخوام بکنه میکم اوایل باهم یعنی یکی دو روز اول باهم خوب حرفدمیزدیم مثا دوتا رفیق در. مورد چیزای مختلف حرف میزدیم 

بعد کم کم دیگ پیام خاصی نمیده بده هم در حد کلمه ای همین 

دلیلشو میخوام بدونم 

میخوام ببینم چرت گفته دوسم داره 

نه قبول کرد باهم دوست بمونیم هم‌و بشناسیم تازه اولش باهم چت میکردیم خیلی خوب وراخت مثل دوتا رفیق حرف ...

شاید یکی دیگه رو پیدا کرده

شاید هم دیده تلاش هایش برا به دست آوردن دلت به سنگ خورده و دیگه تلاش نمی کنه

دلیلشم میخوام بدونم میخوام بدمنم من بی سیاست بودم یا از اول هم دوسم نداشت الکی ادا در میورد که دوسم ...

شاید قصدش دوستی و سواستفاده بوده، دیده پا نمیدی بیخیال شده،

اگه خیییلی جدی بود و واقعا میخواستت، وقتی میگفتی اهل رابطه نیستم، میگف میام خواستگاری تا آشنا شیم.. 

نه ابراز علاقه که نمیخوام بکنه میکم اوایل باهم یعنی یکی دو روز اول باهم خوب حرفدمیزدیم مثا دوتا رفیق ...

شاید شناخت نداشته الان دیده همچین علاقه خاصیم نداره بهت... این وسط تو وابسته میشی و اسیب میبینی فقط زودتر تمومش کن

شاید یکی دیگه رو پیدا کردهشاید هم دیده تلاش هایش برا به دست آوردن دلت به سنگ خورده و دیگه تلاش نمی ک ...

اخه پنح ماه دنبال من بوده بهش میگفتم با یه نگا کردن چه جوری انقد از تصمیمت برای تو رابطه رفتن مطمئنی 

یکم زمان بده هم به من هم به خپدت شاید نظر خودت عوض شد 

گفت تو پنح ماه اگ میخواست عوض بشه میشد