2777
2789

من طبقه بالا ی خانواده همسرم هستم باردارم ولی هنوز بچه ای ندارم بعضی وقتا ب خاطر مسئله ای حالا کسالت یا کاری پیش میاد چند روز نرم پایین پدرشوهرم ناراحت میشه دیگ جوری شده هی من هر سه روز نهایتا چهار روز باید برم حضوری بزنم اگ نتونم برم هی میگم الان ناراحت میشن از این مسئله خسته شدم دیگ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زندگی پیش خانواده شوهر همینه ار منی که ۷ سال عمرم پیش خانواده شوهر بودم  بشنو تا نری  ازپیششون همش توقع بیجا کارای حرص درار ینی من عصبی شدم مریض شدم خیلی بده خدت برای کسی نخاد با خانوادت شوهرش باشه

منتظرم مامان بشم...دعام کن دوست خوب من من به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم 

نرو،عادی میشه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید
من اگه برم ناراحت میشن 😅😅😅ناشکری نکن

ناشکری نمیکنم جوشون رو هم دوست دارم ولی اینقدر حساسیت هم خوب نیست شاید یکی مریض حالش بده مشغله براش پیش اومده

واقعا ۳-۴ روز یکبار سر زدن به طبقه‌ی بالا یا پایین برات دشواره یا چون مادروپدرشوهرت هستن ناز داری؟

من ۳۸ هفته هستم هر آخر هفته ها میریم سر میزنیم بهشون و پیششون هستیم طبقه‌ی بالامونم نیستن یه خیابون فاصله داریم باید با ماشین بریم ولی میریم چون خوشحال میشن