2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5214 بازدید | 129 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممكنه يكم بعد همون موقع . بنظرم طبيعيه و اينكه لزومي به خشك كردن نيست . زيراندازي ملافه اي چيزي بزا ...

خب چون باز میشه واژنم وترشحات زیاد میاد

خیلی گشاد تر میشه باید همش خشک کنیم

وا وقتی رابطه جنسی داری باید مرطوب بشه و در واقع گشاد بشه. این کارکرد بدن زنه، این یعنی از شوهرت خوشت میاد. همونطور که اون وقتی از تو خوشش میاد بدنش واکنش نشون میده. اگه نتونست بپذیره بهش بگو فکراشو بکنه شاید همجنسگرا است که واکنش طبیعی بدن زن رو نمیتونه بپذیره.

ورزش کگل هروز انجام بده گوگل بزن یاد میگیری مخصوص واژنه عضله های واژنت ضعیفن تحربک میشی خیس میشه؟ منم اینجوریم بهاطر تحریک شدنمه

این منم از همه جا وا مانده….                                             

ترشح طبیعیه

اون یکیم از یه دکتر یا س.س تراپ بپرس ببین طبیعیه یانه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️