2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی خانمای متاهل بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5216 بازدید | 129 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید زمانی که ترشحات ندارم احساس میکنم تنگ ترراستش اعتماد به نفسم آرهحالا با وجود اینکه خب بعضی ا ...

خب زمانی که ترشحات نداری آره صد در صد تنگ تره چون آماده نشدی اگه بدون ترشح میخوای یکبار همینجوری یهویی دخول انجام بدین بدون معاشقه ببین خشکی چه عذابی میکشی و تا یکی دو روز نمیتونی رابطه داشته باشی از سوزش و درد.

این خیس شدن و ترشحات نشونه ی سالم بودن رابطه س خیلی ها بخاطر خشکی درد میکشن از رابطه 

بله بهتره تو فضایه مجازی که اقا وزن نما هستن یکم رعایت کنیم هرتاپیکی نزنیم

همه جا هستن تو یه سایت هم نباید تاپیک زنونه بزنیم؟

خودشون باید شعور داشته باشن وقتی زده خانوم متاهل نیان داخل تاپیک

همه جا هستن تو یه سایت هم نباید تاپیک زنونه بزنیم؟خودشون باید شعور داشته باشن وقتی زده خانوم متاهل ن ...

اگه شعور داشتن تو این سایت نمیامدن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

عزیزم اگه میتونی برو ایتا کانال bamazibabas پیام بده یه مشاور خانم مشکلتو بکی میتونه کمکت کنه من سوپر شیاف آیلا ازش گرفتم خیلی راضیم البته من واسه اندمتریوز گرفتم ولی مزایای دیگه هم داره 

همه جا هستن تو یه سایت هم نباید تاپیک زنونه بزنیم؟خودشون باید شعور داشته باشن وقتی زده خانوم متاهل ن ...

اگه شعور داشتن تو این سایت نمیامدن

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

آره تحریک میشم خیس میشم

نگران نباش منم همینه ترشحات واژن بخاطر تحریک شدنه کگل هروز انجام بده من از ماما پرسیدم گفتن کگل انجام بدم

این منم از همه جا وا مانده….