2777
2789
عنوان

کتاب تست برای ریاضی و شیمی چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قلم چی ماز سنجش ارمان زیستاز همه رو میدادمپیش روانشانس رفتی تشخیصADHD دادن بهت؟

ممنون ساعت مطالعتون چقدر بود؟ از سال یازدهم شروع کردید یعنی دوسال خوندید برای کنکور درسته؟

روانپزشک تشخیص داد علاوه بر بیش فعالی تشخیص افسردگی شدید هم داد و قرص داد بهم ولی قرصا حالمو بدمیکنه قلبم درد میگیره و سرگیجه و تهوع هم دارم جدیدا 

اوایل تاثیر منفی نداشت روم

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
چرا نرفتید دارو یا دندون

علاقه نداشتم

ملاکمم خیلی چیزا بود که این دوتا نداشتن

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
شما چندسال خوندید برای کنکور ؟ میانگین ساعت مطالعتون چقدر بود؟ میشه خلاصه بگید چجوری شروع کردید

از دهم شروع کردم

میانگین روزایی که مدرسه بودم ۵ ۶ بقیش تا ۸ میرفت

اخرایا برا جمع بندی سال دوازدهمم گاهی ۱۰ ام میشد بدون کلاس و مددسه روزای خالی

مشاور داشتم با برنامه ریزی اون میرفتم

پیوسته میخوندم 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
ممنون ساعت مطالعتون چقدر بود؟ از سال یازدهم شروع کردید یعنی دوسال خوندید برای کنکور درسته؟روانپزشک ت ...

اره ساعت نمیگرفتم از صبح تا شب درس میخوندم کار دیگه ای نمیکردم 

کاش درمانتو کامل کنی بعد بیای سراغ کنکور یا با روانپزشکت صحبت کنی که میخوای درس بخونی

منی که روان سالمی داشتم اخراش خورد شده بودم

She is working on a bio…

اره ساعت نمیگرفتم از صبح تا شب درس میخوندم کار دیگه ای نمیکردم کاش درمانتو کامل کنی بعد بیای سراغ کن ...

همینجوریشم دوساله پشتم  بیشتر پشت بمونم روانی میشم بدترهم میشم ...همه میگن آخرش با خواهرکوچیکش همزمان میرن دانشگاه😔

از دهم شروع کردممیانگین روزایی که مدرسه بودم ۵ ۶ بقیش تا ۸ میرفتاخرایا برا جمع بندی سال دوازدهمم گاه ...

ممنون❤