2777
2789
عنوان

کتاب تست برای ریاضی و شیمی چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 56 پست
وا ما به اکثر دانش اموزامون ایکیو پیشنهاد میدیم کتاب متوسطی هم هست خودمم دوران کنکور با ایکیو جلو می ...

به نظر منم متوسطه اصلا انچنان که میگن سخت و چالشی نیست 

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسال کنکور داری یا یازدهمی؟

پشتم واسه کنکور ۴۰۵ میخوام شروع کنم

خوشبحالتون شما دندون میخونی

میشه بپرسم چه سالی کنکور دادید و از کی شروع کردید به خوندن؟

پشتم واسه کنکور ۴۰۵ میخوام شروع کنمخوشبحالتون شما دندون میخونیمیشه بپرسم چه سالی کنکور دادید و از کی ...

من از یازدهم 

یعنی چی نمیرسم دو جلدی بزن سالیانه هم ببین باید برسی بیشتر بخون خب

She is working on a bio…

من به عمر و جوونیمم خیلی فکر کردم به اینکه بعد ۷ سال بشم پزشک عمومی که هیج جا قبولم ندارن با یه حقو ...

شما فیزیو میخونید؟

مهاجرتش راحت تره نسبت به بقیه رشته ها؟

شما فیزیو میخونید؟مهاجرتش راحت تره نسبت به بقیه رشته ها؟

بله

کلا پیرا پزشکیا مهاجرت خوبی دارن

پرستاری و اینام عالین

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
من از یازدهم یعنی چی نمیرسم دو جلدی بزن سالیانه هم ببین باید برسی بیشتر بخون خب

مشکل کمبود تمرکز دارم همونADHD خیلی سختمه درس خوندن ...ببخشید شما آزمون قلم چی هم میرفتی؟

میشه خلاصه بگید از وقتی شروع کردید چجوری درس خوندید و پیش رفتید؟

مشکل کمبود تمرکز دارم همونADHD خیلی سختمه درس خوندن ...ببخشید شما آزمون قلم چی هم میرفتی؟میشه خلاصه ...

قلم چی ماز سنجش ارمان زیستاز همه رو میدادم

پیش روانشانس رفتی تشخیصADHD دادن بهت؟

She is working on a bio…

فیزیو کجا میخونید میشه رتبتونو بگید

تهران

۲۲۰

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
فیزیو تهران تا چه رتبه ای قبول میکنه؟

زیر ۲۰۰۰ 

بیشتر ببینید