2777
2789
عنوان

امشب خاستگار دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 64 پست
آره من سه بار اینجوری رد شدم البته پسرایی ک ردم کردن همچین مالی هم نبودنا معتاد و شیشه ای و طلاق گرف ...

اگه ردت نمیکردن تو نمیخواستی ردشون کنی؟ 

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون دیگ تماس نگرفتن نمیدونم والا

خب تماس نگیرن قرلرم نیست نه همه از شما خوششون بیاد نه شما از همه دیگه ازدواج همینه خودتو اذیت نکن به وقتش اتفاق میفته

خیلی فرصت داری

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
معلومه ک رد میکردم مغز خر نخوردم ک مطلقه قبول کنم من ی دوس پسر نداشتم تو کل عمرم بعد بیام زن پسری بش ...

خب پس چرا از رد کردنت توسط اونا ناراحتی

بیخیال بابا

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

وا نپسنده به درک، خدایی من تعریف از خودم نمیکنم، همه میگن جذابم، با همه اینا، خستگارم بعد از چند جلسه ردم کرد، اون زمان خیلی غصه خوردم، ولی الان فکرشو میکنم میگم چقدر خر بودم، من به این زیبایی چرا انقدر اعتماد بنفسم پایین بود؟!! تازه اون و خاهراش واقعا زشت بودن، بگذریم میخام بهت بگم همیشه خودتو بالاتر ببین، هر کیم نپسندید بدرک ، اصلا خودتو نشکون

آره من سه بار اینجوری رد شدم البته پسرایی ک ردم کردن همچین مالی هم نبودنا معتاد و شیشه ای و طلاق گرف ...

الآن ناراحتی که مطلقه و معتاد و شیشه ای ردت کرده؟

موندم خودتو چی میبینی که اصلا راشون میدید واسه خواستگاری

❖═▩ஜ••🍃🌸🍃••ஜ▩═❖

نماز #گشایش_بخت❤️

نمازی برای کارگشایی در امر ازدواج

به 4 خانم بزرگوار که اسمشون فاطمه است باید در 4 شب متوسل بشید

شب اول :🌷

2 رکعت نماز به نیت خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها، بعد از تمام شدن نماز 100مرتبه ذکر (السلام علیکِ یا فاطمه)

شب دوم :🌷

2 رکعت نماز به نیت خانم فاطمه بنت اسد مادر حضرت علی علیه السلام، بعد از تمام شدن نماز 100مرتبه ذکر (السلام علیکِ یا فاطمه بنت اسد )

شب سوم :🌷

2 رکعت نماز به نیت خانم فاطمه ام البنین مادر ابوالفضل العباس علیه السلام، بعد از تمام شدن نماز 100مرتبه ذکر (السلام علیکِ یا فاطمه ام البنین )

شب چهارم :🌷

2 رکعت نماز به نیت خانم فاطمه معصومه سلام الله علیها خواهر امام رضا علیه السلام، بعد از تمام شدن نماز 100مرتبه ذکر (السلام علیکِ یا فاطمه معصومه ).

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹