2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با اینکه تو فرهنگ ما رسم هست که سیسمونی را خانواده ی دختر بدن اما من و همسرم از اول محکم گفتیم خودمون می خواییم بخریم و همین هم شد .با پول مشترکی که داریم خریدیم .وسایل اصلی را بخر ،بقیه را بعد از به دنیا اومدن نی نی بخر هرچی لازم بشه اون موقع

سیسمونی فقط چیزای اصلی رو که احتیاجه رو دارم میگیرم اونم از تجربه دوستام استفاده میکنم برای خریدشون چیز اضافه به درد نخور نمیخرم ،رسم سیسمونی نشون دادن به کسیو نداریم ،از وقتی فهمیدم باردارم مقداری از حقوق همسرمو بجای ولخرجی پس انداز کردم تو قرعه کشی خونگی در اومد طلا گرفتم ،با این حال ریز به ریز دارم میخرم هر ماه 

شاغلین خودتون؟ من هیچ پس اندازی ندارم و از قبل برنامه ای براش نچیدم متاسفانه🙁

شاغلم. تا الانم ی هزاری براش کنار نزاشتم،  گفتم بعدا وام بگیرم بخرم

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
سیسمونی فقط چیزای اصلی رو که احتیاجه رو دارم میگیرم اونم از تجربه دوستام استفاده میکنم برای خریدشون ...

من هنوز در این مورد با همسرم صحبت نکردم ولی فکر میکنم انتظار داشته باشه خانواده ام تهیه کنند

دوست من تازه خریده ۵۰ تومن۲۰ تومن تخت و کمد، ۱۰ تومن کالسکه، ۲۰ تومن هم بقیه ش

من حدود چهار پنج ماه پیش رفتم سیسمومی فروشی گفت دیگ ی چیز لوکس بخایی هشتاد میشه 

ولی همکارم میگفت چرتو پرت گفته بالا صد تومن میشه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑