2777
2789
عنوان

چقد این زنه بلانسبت گاوه

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا بخدا دیروزم نرفت ی کاری کرد ساعت ۳ رفتم مدرسه

عموما کاری که مدرسه ها میکنن اینه که توی یک گروه پدر و مادرای دانش آموز ها رو اد میکنن، با یک شماره یگسان، و غیبت ها صرفا با شماره تماس موجه میشه. اینکه میگن بیاید مدرسه دائم، اشتباهه

خب چرا نمیره بالاخره غیبته دیگهتو دانشگا سه جلسه درسیو غیبت میکرد کسی مینداختنش ابنکه حالا مدرسس

درساش تموم شده 

از اول مهرم انقد امتحان گرفتن ک دیگ تست زیاد نزد فقط تشریحی کار کرد دوازدهمه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درساش تموم شده از اول مهرم انقد امتحان گرفتن ک دیگ تست زیاد نزد فقط تشریحی کار کرد دوازدهمه

عه چ زود مگه میشه پس نوبت دوم چی!بالاخره نمیشه ک تاپایان سال تحصیلی باید برن اصلا نرن اموزش پرورش گیرمیده ک

عموما کاری که مدرسه ها میکنن اینه که توی یک گروه پدر و مادرای دانش آموز ها رو اد میکنن، با یک شماره ...

گروه داره هم ب من زنگ میزنه هم مادرم

میگم بزار تا دوشنبه تست ک میزنه تموم شه بخدا تا ۲۸ اردیبهشت میگم بیاد مدرسه باز ب من میگه شما هیچی متوجه نیستین نهایی باید کار کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه چ زود مگه میشه پس نوبت دوم چی!بالاخره نمیشه ک تاپایان سال تحصیلی باید برن اصلا نرن اموزش پرورش گی ...

دوازدهمه عزیزم باید تموم شه تا اسفند اردیبهشت کنکوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخراج نمیکنن الکی میگناگه زنگ زدن بگو من رفتم اموزش پرورش پرسیدم گفتن همچین قانونی وجود نداره

بخدا بیست بار گفتم من بخدا تا دوشنبه تست بزنه بعد تا روز آخر میفرستم بیاد چون اکثر وقتا مدرسه من میرم ب من زنگ میزنن پیگیر درسم 

منو خورد پشت تلفنه😐😐خانم فلانی شما متوجه نیسی و ..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا بیست بار گفتم من بخدا تا دوشنبه تست بزنه بعد تا روز آخر میفرستم بیاد چون اکثر وقتا مدرسه من میر ...

دیگه تلفنش رو جواب نده

هیچ کاری نمیتونه کنه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
دیگه تلفنش رو جواب ندههیچ کاری نمیتونه کنه

ممنونم عزیزم 

آخه از هزاران نفر پرسیدم 

میگن دوازدهما اکثرا نمیرن بعد عید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم آخه از هزاران نفر پرسیدم میگن دوازدهما اکثرا نمیرن بعد عید

اره عزیزم 

من پارسال کنکوری بودم از اول سال نرفتم

هرچیزیم میگفتن اصلا جواب نمیدادم

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
اره عزیزم من پارسال کنکوری بودم از اول سال نرفتمهرچیزیم میگفتن اصلا جواب نمیدادم

ممنون عزیز دلم موفق باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40