2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نترس بابا روت بیاد بیرون

فقط قبلش خوب مسواک بزن و از این آدامس طالبی ها بجو

اگه گفت چرا دندونات خراب شدن یا بگو یه دوره چاق شده بودم زیادی تنقلات خوردم اینجوری شد یا بگو رفتم وارنیش خریدم که به دندونام بزنم وقتی زدم دندونام طی چند مدت کامل پوسید اگه گفت چند مدت بگو تقریبا ۳ تا ۵ ماه

خودم خجالت میکشم

وقتی وارد اونجا شدی ودیدی کسی حتی توجه نمیکنه که تو چن تا دندون خراب داری .خجالتت میریزه فقط میپرسه کدوم رو میخواهی درست کنی وچه کار انجام بدی .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

من تاحالانرفتم الان امروزمیخوام برم کم مونده فقط گریه کنم

به خاطر اینکه ما دوست داریم همیشه همه بگن به به چقدر عالی هستی! از اینکه برعکسش باشه می‌ترسیم.

این طرز فکرو بذار کنار، دندون دکتر نیست که به تو سپرده باشه خرابش کرده باشی!!! دندون خودته، اونم وظیفه داره تمام سعیش رو بکنه که درستش کنه. پول خوبی هم براش میگیره. پس فعلا فقط برای جیبت غصه بخور 😅

نترس بابا روت بیاد بیرونفقط قبلش خوب مسواک بزن و از این آدامس طالبی ها بجواگه گفت چرا دندونات خراب ش ...

خراب بودن دندوناش خجالت نداره، ولی اینکه این حرفارو به دکتر بزنه واقعا خجالت داره 😅😉