2777
2789
عنوان

بچه ها 😭😭😭

513 بازدید | 22 پست

این مثبته یانه ؟ دارم‌سکته میکنم یه حس غریبی دارم فکر میکنم‌دارم‌خواب میبینم  😭😭😭 من تنبلی تخمدان شدید داشتم دیگه ناامید شده بودم گفتم همین یه بچه رو دارم خداروشکرشاید حکمت خدا دراینه 🥺🥺 امروز صبحم چون اخر هفته میخوام‌برم‌سفر گفتم بی بی چک‌بزنم چون عقب انداخته بودم ۱۶روز طبق معمول گفتم برااطمینان بی بی چک بزنم که ال دی بخورم‌تو سفر پریود نشم  وقتی داشت ۲تا خط پررنگ میشد دست وپام‌بی حس شدن از استرس باور نمیکردم اصلا گیجم یه دل سیر نشستم گریه کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه

مرسی عزیزم باور نمیکنم‌ پسرم‌ ۱۳سالشه صبح میخواست بره مدرسه گفت‌ماما انگار مضطربی گفتم نه خوابم میاد ... اصلا گیجم‌نمیدونم چیکار کنم‌برم الان‌ازمایش بدم؟  🥺

مبارکت باشه😍

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بیشتر ببینید

یه چندروزی بود سرم گیج میرفت‌به هربیماری فکر کرده بودم‌بجز اینکه قراره سوپرایز بشیم‌😭این ماه بخاطر شغل همسرم چون‌ این موقع سال خیلی سرش شلوغه و خیلی درگیره کاره فقط ۲بار اقدام‌داشتیم‌  تازه یه بارشم‌جلوگیری کردم‌ باورم نمیشه همیشه به خواهرم میگفتم هروقت موقعش شد خودش تشریفشو میاره 😭