2777
2789
عنوان

شوهر شما رفتنی با سرو صدا می ره یا آروم

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 56 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشکالش چیه ،ایشون هم نظر خودش رو گقته، شما چرا ناراحت شدی؟

گلم بهتره بحث نکنیم بی فایده اس

یه نفر تو زندگی همه هست که بودن و داشتنش به همه سختیا می‌ارزه امید و روشنایی و نوره توی تاریکیا از همونا که وقتی توی مشکلات غرقی بهش فکر می‌کنی و لبخند می‌زنی تو تنها انگیزه ام برای ماندنی در این زندگی بی اعتبار می‌خواستم بدونی تو همون یه نفر منی💙a💙

بیشتر ببینید

شوهرم با ماشین باربری می‌کنه 

من بیدار میشم صبحونشو آماده میکنم 

سبد واسه داخل ماشین چای و بعضی مواقع ناهار هم براش می‌زارم 

ولی اگه بخواد صبحونه نخوره و جایی بره ک به اینا نیاز نباشه بی صدا می‌ره 

شوهر ندارم ولی بابام خییلی سروصدا میکنهکل در و دیوار و کابینتارو میکوبه بهم😂بلنددد با تلفن حرف میزن ...

عزیزم ممنون میشم با قلب مهربانت واسه من دعا کنی

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

بیشتر ببینید
چون هنوز زندگی تو خونمون جریان داره ،همانطور که بیدار میشم بچه ها رو راهی مدرسه میکنم ،صبحانه حاضر م ...

همسر شما دیرتر می ره دیگه ،همسر من ۶ صبح می ره و من دخترم رو ۷ می برم مدرسه ،امروز زابرامون کرد،به خاطر یه کمربند کولی بازی درآورد بچم خوابش میومد داشت می رفت مدرسه

شوهرمن ۵صبح میره ولی چون ازاول دلم نیومده بدون خدافظی بره همیشه بیدارمیشم کیفشو جمع می‌کنم یه چایی ق ...

توقع آقایون رو نبرید بالا،من اون ساعت بیدارشم خوابم نمی بره و کل روز برج زهرمارم

بعضیا انگار بجای شوهر یه مرد غریبه تو خونه‌شون هست که سر صبحی مزاحم خوابشون میشه.بعد همین امثال شماه ...

بله درصورتی که محل کارشون صبحانه می ده ،دلیلی ندارها اول صبحی با سرو صدا زن رو بیدارکنه ،چون خانم ها به اندازه کافی صبحش کار دارن ،شوهرمن می رفت سرکار سروصدا راه می نداخت لامپ روشن می کرد ،میومدم بگم هرچی از دهنش درمیومد می گفت ،خب من خوابم می پرید کل روز کسل بودم و حوصله کاری رو نداشتم ،بعدش می خوابیدم چندساعت،کل روزم خراب می شد .

پس برا شما به این شدت نیس یا هم حوصلت زیاده😂

حوصلم زیاده😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید
عزیزم ممنون میشم با قلب مهربانت واسه من دعا کنی

چشمم عزیزم ان شاالله عاقبت بخیر و حاجت روا بشید 💚

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بیشتر ببینید
همسر شما دیرتر می ره دیگه ،همسر من ۶ صبح می ره و من دخترم رو ۷ می برم مدرسه ،امروز زابرامون کرد،به خ ...

بچه های من ۶ صبح میرن ،فقط فرقش اینه ما برای بچه هامون بدون منت همه کار می‌کنیم حتی وقتی بزرگ میشن با لذت بیدار میشیم ،وسایلشان رو آماده میکنیم ،صبحانه بهشون میدیم وهیچوقت هم توقع متقابل نداریم ،ولی وقتی اسم همسر میاد انگار داریم سخت‌ترین کارها رو انجام میدیم درصورتیکه اونیکه برامون میمونه همسرمون هست وما با اینکار بهترینها رو سر صبح تو زندگیمون جاری میکنیم . 

بچه های من ۶ صبح میرن ،فقط فرقش اینه ما برای بچه هامون بدون منت همه کار می‌کنیم حتی وقتی بزرگ میشن ب ...

متوجه هستید میگم صبحانه نمی خوره ،همسر با همسر فرق می کنه همسرم شدیدا خود شیفته است ،هزینه می کنه ولی یه کوچولو درک نداره،نه تو مسافرت نه تو بیماری هام نه تو زایمانم یه خاطره خوش ازش ندارم ،از کاه کوه می سازه ومنو سرد کرده